Af Birger A. Andersen - 17/08-17 15:47

13-årig piges mareridt i Tivoli-forlystelse - mand fængslet13-årig piges mareridt i Tivoli-forlystelse - mand fængslet

En kun 13-årig pige fik en stærkt ubehagelig oplevelse, da hun onsdag middag var på besøg i Tivoli i København.

storybild

(Billede: Torben Christensen)

Netop som hun sammen med en veninde havde taget plads i forlystelsen Dæmonen, kom der en 50-årig mand fra Indien og tog plads ved siden af hende sammen med en kammerat. Det skete, selv om der var ledige pladser både foran og bagved de to unge piger.

Inden turen i den hektiske rutschebane begyndte, lagde den fremmede mand sin hånd oven på den unge piges, men da kontrolløren kom forbi, fjernede den 50-årige hurtigt sin hånd igen. Men under selve den 45 sekunder lange tur i forlystelsen, befølte manden den unge piges venstre bryst med håndryggen på sin højre hånd.

Gerningsmanden blev kort efter anholdt for blufærdighedskrænkelse, og da han torsdag blev fremstillet i grundlovsforhør i Dommervagten i København erkendte han sig skyldig, men ønskede ikke at udtale sig i retten. Han blev varetægtsfængslet i seks dage i medfør af udlændingeloven.

Blufærdighedskrænkelse straffes normalt med bøde eller fængsel indtil to år. Hvis den forurettede er under 15 år gammel, er strafferammen dog fordoblet til fængsel indtil fire år.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx