Af Jeppe Elkjær Andersen,Laura Rode Nygaard - 28/01-18 16:04; Opdateret: 28/01-18 18:32

Mystisk politiaktion: Kampklædte betjente trængte ind i kælder efter mystisk fundMystisk politiaktion: Kampklædte betjente trængte ind i kælder efter mystisk fund

Kender du noget til politiaktionen i Hillerød, eller har du billeder og video fra stedet, så vil vi gerne høre fra dig. Skriv til 1929@bt.dk - eller på Facebook.

storybild

(Billede: Kim Haugaard)

Kampklædt politi var søndag eftermiddag talstærkt til stede ved en ejendom i Hillerød. Det skete efter flere fund af skudhuller i bygningen, oplyser Nordsjællands Politi i en pressemeddelelse.

TV 2 Lorry var først til at beskrive politiaktionen.

I pressemeddelelsen skrives det blandt andet om politiaktionen:

'Efter anmeldelse kl. 10:33 om fund af skudhuller gennem flere døre og afsluttende i en mur i en beboelsesejendom i Slangerupgade i Hillerød, har Nordsjællands Politi foretaget afspærring af ejendommen for at kunne gennemføre sine undersøgelser i sagen.'

Politiet var talstærkt tilstede ved en ejendom på Slangerupgade 20 i Hillerød, hvor de bevæbnet med maskinpistoler trængte gennem en kælderdør i ejendommen, hvor der blev fundet adskillige skudhuller:

'Den indledende undersøgelse på stedet bekræftede, at der var tale om skudhuller efter et p. t. ukendt våben. Der blev derefter foretaget eftersøgning af en mulig gerningsmand til skyderiet og ransagning efter det anvendte skydevåben samt efter yderligere spor,' skrives det med vagtchef Dan Houtved som afsender.

Det oplyses yderligere, at der ikke er foretaget anholdelser i sagen, men at politiet fortsætter efterforskningen i sagen.

Til BT bekræftede Nordsjællands Politi, at de var tilstede, men tidligt søndag eftermiddag ville vagtchefen ikke oplyse yderligere om årsagen til deres tilstedeværelse i Hillerød:

»Jeg kan sige, vi stadig er i gang i Hillerød. Men mere kan jeg ikke sige. Du kan ringe igen om to timer, så har vi formentlig mere,« sagde vagtchef Dan Houtved.

BT følger sagen.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Skal du vælge den dyre bilvask i...
bt.dk
Opsigtsvækkende ny teori om...
bt.dk
Lægen troede, hun bare var...
bt.dk
Forholdet gik i stykker, da hun...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx