Af - 24/10-16 13:20; Opdateret: 24/10-16 14:08

67-årigs hus ransages lige nu på ny i Emilie-sagen: - Jeg er fuldstændigt oprørt67-årigs hus ransages lige nu på ny i Emilie-sagen: - Jeg er fuldstændigt oprørt

Politiet ransager dagen igennem en ældre mands hus i Korsør. Huset har hele fire gange tidligere været ransaget.

Bildstrecke im Grossformat »

Sydsjællands- og Lolland-Falsters Politi har modtaget nye oplysninger i sagen om forsvundne den Emilie Meng.

Oplysningerne betyder, at politiet lige nu er ved at ransage en bolig på Tårnborgvej i Korsør, som de allerede tidligere har ransaget i deres efterforskning.

Politiet ransager bolig i Emilie-sagen
Politiet ransager bolig i Emilie-sagen

Ifølge BT er der tale om en 67-årig mand, som hele fire har fået ransaget sit hjem i politiets jagt på Emilie Meng.

Den 67-årige er ifølge BT tidligere blevet oplyst af politiet, at sagen var slut, og han ikke længere var under mistanke. Derfor kommer den nye ransagning også meget bag på ham.

- Jeg er på vej hjem lige nu, da jeg er blevet ringet op af politiet, fordi de er i gang med en ransagning af mit hjem. Jeg er fuldstændigt oprørt indvendig, siger manden til BT.

Natascha Kampusch kommer med råd i Emilie-sagen: - Mist ikke håbet
Natascha Kampusch kommer med råd i Emilie-sagen: - Mist ikke håbet

Politiinspektør Kim Kliver har tidligere på dagen udtalt i en pressemeddelelse, at man har modtaget oplysninger, som man skal have endeligt be-eller afkræftet under den nye ransagning.

- Vi har tidligere været på den samme adresse, men da de nye oplysninger er kommet efter den seneste ransagning, ser vi os nødsaget til at undersøge stedet endnu en gang.

- Det skal understreges, at vi ingen sikker formodning har om, at Emilie opholder sig på denne adresse, men vores undersøgelser i dag er et udtryk for, at alle muligheder skal udelukkes, siger Kim Kliver og tilføjer:

- Det skylder vi såvel Emilies pårørende som beboerne på Tårnborgvej.

Nye oplysninger: 33-årig mand blev sigtet for drab på Emilie Meng
Nye oplysninger: 33-årig mand blev sigtet for drab på Emilie Meng

Politiets undersøgelser i dag vil indbefatte en større mængde udstyr, og politiet vil derfor være synligt til stede i gadebilledet.

Den 67-årige fortæller til BT, at politiet tidligere har været hos ham for at undersøge, om der var et hulrum i hans hus, hvor Emilie kunne befinde sig.

- Jeg troede denne her sag var afsluttet. De har jo været der med lys og varmesøgere for at finde ud af, om der var hulrum i mit hus, men nu kommer der så teknikere fra København og splitter mit hus ad, og jeg aner ikke, hvad jeg skal gøre, siger den 67-årige til BT.

Frivillige giver op: Vil ikke lede efter Emilie længere
Frivillige giver op: Vil ikke lede efter Emilie længere

Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi forventer, at ransagningen kommer til at vare det meste af dagen. Der vil senere på dagen blive sendt meddelelse ud om resultatet af ransagningen.

Emilie Meng forsvandt natten til den 10. juli efter en bytur. Hun blev sidst set ved Korsør Station, men er ikke set siden.

LÆS OGSÅ: Private vil opklare Emilies forsvinden - men politiet advarer

LÆS OGSÅ: Anklage i Emilie-sagen: Frivillige har overvåget og aflyttet hus i flere måneder

LÆS OGSÅ: Emilie-sagen: Politiet undersøger nu mystisk brand

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx