Af - 16/02-16 14:26

BLOG: Derfor bør du sprede ben noget oftereBLOG: Derfor bør du sprede ben noget oftere

Blogger Miss Lara fra missgrey.dk har et klart budskab til danske kvinder: Spred dine ben, når du har lyst.

storybild

Jeg har været sammen med mange mænd gennem tiden, og jeg tæller selvfølgelig ikke.

Det er ikke fordi, at det er uoverskueligt at huske dem. Det skyldtes, at jeg ikke gider holde regnskab. Hvorfor skulle jeg det?

3 ud af 4 utro kan ikke lide at kysse deres faste partner under sex
3 ud af 4 utro kan ikke lide at kysse deres faste partner under sex

Jeg har aldrig hørt om en mand, der holder regnskab med sine Tinder-trofæer. Derimod har jeg hørt mine veninder gøre det, og selvom jeg ikke selv gider tælle, så strejfer tanken også mig ind imellem:

LÆS OGSÅ: Miss Laras indlæg om engangsknald og skoringer i byen.

'Er det nu helt ok at være den person, jeg er, og have de lyster og fantasier, som jeg har - og skal jeg i så fald gå og være bange for at blive dømt og set ned på, bare fordi jeg som kvinde tager en fyr med hjem for en enkelt nat?'

Gu’ skal jeg da ej. Kære single - det er DIT ansvar at sprede dine ben, hvis du har lyst.

Kvinder vil ikke være sammen med mænd der har gjort dét her
Kvinder vil ikke være sammen med mænd der har gjort dét her

Som kvinde og single, føler jeg ind imellem, at jeg kan vælge to veje. Den ene er at få ondt af mig selv og ligge mig under dynen med is.

Jeg kan skyde skylden på Tinder eller Happn, fordi jeg kun bliver præsenteret for alle røvhullerne, og så er det ligesom ikke min skyld, at jeg ender med sorte rander under øjnene og et knust hjerte. Det er universets skyld.

Valentinsdag: Sådan reagerer danskerne på scorereplikker
Valentinsdag: Sådan reagerer danskerne på scorereplikker

Den anden vej, jeg kan vælge, er at være pisse ligeglad med, om jeg får alle røvhullerne. Jeg har nemlig en fest undervejs. Og det har jeg, fordi jeg på den måde selv finder ud af, hvad jeg vil have, og hvad der absolut ikke er noget for mig. På samme tid elsker jeg sex, og jeg elsker at prøve mig selv og mine grænser af.

LÆS OGSÅ: Miss Laras indlæg om, hvordan du klarer dig gennem Valentinsdag som single.

Netop fordi jeg har den indstilling, ved jeg lige præcis, hvad jeg elsker i sengen, og hvor meget jeg elsker af det. Hvor mange kvinder i 20erne ved egentligt det? Sikkert ikke særlig mange, for det er jo ganske forbudt at have haft over 10 sexpartnere.

Personligt, har jeg aldrig gjort en kunst ud af at spare på mine billetter til en tur i ’Vagina-Land’. Jeg ser ikke mig selv som en ’Billig Slut’ eller en ’Trashy Tramp’. Jeg vælger stadig nøje, hvem jeg lukker ind.

Derimod føler jeg, at jeg tager ansvar for mit eget sexliv og min lyst til at nyde mig selv som kvinde. Helt ærligt, så bliver jeg bare et gladere menneske, efter jeg har fået en tur i kanen af en stor mand.

Så mange unge danskere knalder på første date
Så mange unge danskere knalder på første date

Jeg tror virkelig, at rigtig mange singler kunne lære noget af den indstilling. Spred dine ben, når du har lyst og bliv glad. Og hvem ved, måske finder du rent faktisk drømmemanden imens du er i gang?

Egentligt tror jeg ikke længere, at mænd synes vi er billige, hvis vi har spredt ben for mange. Det er en gammel og tør debat, som er blevet bragt frem i lyset virkelig mange gange.

LÆS OGSÅ: Miss Felicitys indlæg om, hvordan du håndterer et akavet møde med din eks.

Jeg tror derimod, at vi – som kvinder – dømmer hinanden. Og det er ærgerligt. Du dømmer aldrig din veninde, hvis hun prøver 40 kjoler inden hun køber den helt rigtige til weekendens bytur.

Derimod dømmer du helt sikkert din veninde, hvis hun både prøver BDSM, sugardating, trekanter, firkanter… you name it. Så er hun en slut. Det sorte får i venindeflokken.

Far til to havde sex med en anden mand: - Jeg er gravid
Far til to havde sex med en anden mand: - Jeg er gravid

Mit mål er derfor at få andre kvinder til at slå sig mere løs. Drop de negative tanker om dig selv og drop at få din veninde til at skamme sig. Alle fantasier er velkomne.

Jeg har selv en veninde, som leger rollespil med sin kæreste. Det sidste, som de prøvede, var at hendes kæreste spillede Julemand. Mens han spiste risengrød, skulle hun give ham et blowjob. Jeg grinte bare af det. For det er deres fantasi. Og den finder de kun ud af, om de kan lide, ved at udleve den.

For mange orgasmer kan ødelægge dit forhold
For mange orgasmer kan ødelægge dit forhold

Så kære single. Drop for mange film hver weekend. Fold dine vinger ud - og gør det med stolthed. Er han et dårligt knald, kan du jo lade være med at sprede dine ben for ham en anden god gang.


LÆS OGSÅ: Vil du have mere sex med din partner? Så skal du gøre dét her

LÆS OGSÅ: Så længe bør kærestepar vente, inden de har sex

LÆS OGSÅ: Puttede blyant op i numsen: Havde analsex og endte på hospitalet

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Dansk koncern på vej i ny stor...
bt.dk
Bestilte håndbajere til delegationen:...
bt.dk
FCK-profil med overraskende...
bt.dk
Japanere knuser dansk drøm om ny...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx