Af Ritzau - 26/11-16 19:03; Opdateret: 26/11-16 19:26

Fyns Politi anholder HA-medlem og beslaglægger våbenFyns Politi anholder HA-medlem og beslaglægger våben

For anden gang på en måned beslaglægger politiet skydevåben og stjålne biler i miljøet omkring Hells Angels.

storybild

Hells Angels REUTERS/Kai Pfaffenbach (Billede: kai Pfaffenbach)

Et fuldgyldigt Hells Angels-medlem og to medlemmer af støttegruppen AK81 er anholdt og sigtet for at have opbevaret to skydevåben og stjålet en bil.

Ifølge Fyns Politi er de tre personer efter et grundlovsforhør i Odense lørdag blevet fængslet frem til 19. december.

De blev anholdt fredag aften efter ransagninger på en adresse i Odense, hvor der blev fundet våben.

Det er anden gang i november, at Task Force Vest og Fyns Politi beslaglægger våben og stjålne biler i miljøet omkring Hells Angels.

Vicepolitiinspektør Jens Langdal er "yderst tilfreds" med dagens fængsling og beslaglæggelser, som han er "overbevist" om har forhindret endnu et skyderi på åben gade.

- Det er vores vurdering, at såvel bilen og våbnene i denne sag skulle anvendes til et skyderi tilsvarende dem, vi har haft den seneste tid i Odense, hvor der er skudt fra stjålne biler, som efterfølgende er brændt af eller forsøgt brændt af, siger han.

Grundlovsforhøret blev holdt bag lukkede døre af hensyn til den videre efterforskning. Af samme årsag har politiet ikke yderligere kommentarer til sagen.

12. november blev der affyret mindst 19 skud mod en 21-årig mand på åben gade i det centrale Odense. Efter alt at dømme troede gerningsmændene, at den 21-årige var en anden. Ingen kom til skade ved skyderiet.

På grund af den anspændte situation i bandemiljøet besluttede politiet 15. november at forlænge lukningen af både Hells Angels og bandegrupperingen Black Armys klubhuse i Odense frem til den 30. november.

Klubhusene har været lukkede siden den 4. oktober. Der har siden den 9. september været oprettet visitationszone i hele den centrale del af Odense som følge af konflikten.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Se billedet Mand købte fotografi på...
bt.dk
Zoologisk Have i København: Uventet...
bt.dk
Stjernen afslører: Barcelona- og...
bt.dk
Dommen over Peter Madsens perverse...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx