Af - 06/06-14 12:51; Opdateret: 22/05-15 12:41

Hjemløs familiefar søger bolig med sine tre døtre: Jeg er pressetHjemløs familiefar søger bolig med sine tre døtre: Jeg er presset

En far fra Solrød Strand søger desperat efter en bolig til hans tre piger på 4,8 og 10 år.

storybild

(Billede: Privatfoto: Nicho Oppermann)

Opdateret d. 22. maj 2015 hvor metroxpress, efter familiefaderen ønske, ikke oplyser hans fulde navn af hensyn til familien. Faderens navn er redaktionen bekendt.


For en otte dage siden fik N og hans tre piger besked på at flytte fra deres hus ved Solrød Strand.

Huset havde været til salg i to år uden held, og nu stod der pludselig en stabil lejer, som var parat til at låne huset i de næste 18 måneder.
Et tilbud, N og hans eks-kone ikke kunne sige nej til.

Men det betyder samtidig, at familiefaren nu er hjemløs.

- Jeg er presset, siger han til Metroxpress.

Trods boligmangel: Tusindvis af lejligheder står tomme
Trods boligmangel: Tusindvis af lejligheder står tomme

Lige nu bor han hos sin mor i Næstved på et lille værelse sammen med sine tre døtre, som er 4, 8 og 10 år, men da pigerne går i skole i Solrød, er situationen ikke holdbar. Og N vil nødig ha', at pigerne skal skifte skole, så han leder nu akut efter et sted i Solrød til ham og pigerne.

- Det er mit optimale mål at finde noget i Solrød Strand, så børnene kan blive i deres skole, siger han.

Torsdag fortalte N om sin situation på Facebook, og hans opslag er pt. delt mere end 3.000 gange, og adskillige danskere har støttet familien og tilbudt husly.

Fantastisk reaktion: Her bliver livet for en hjemløs mand fuldstændig ændret
Fantastisk reaktion: Her bliver livet for en hjemløs mand fuldstændig ændret

- Jeg har allerede fået en masse fantastiske tilbud fra folk derude. Folk der åbner dørene og tilbyder deres campingvogne og kældre, og det skorter ikke på kreative mennesker derude. Der er kommet et par lejligheder og et sommerhus, som jeg skal kigge på, fortæller han.

Han er taknemmelig for de mange henvendelser, men han har endnu ikke fundet det sted, hvor han og pigerne skal slå sig ned. Selvom han efterhånden har prøvet alt.

- Jeg har været ude at banke på døre, jeg har besøgt alle ejendomsmæglere i Solrød Strand, og jeg har været nede på kommunen, men ingen kunne hjælpe, og derfor skrev jeg opdateringen på Facebook.

Ikonisk bro i New York gemte på hemmelighed
Ikonisk bro i New York gemte på hemmelighed

I kommentarfeltet har flere nævnt kommunen, men her var ingen hjælp af hente.

- Jeg var oppe på Solrød kommune, hvor jeg forklarede, at jeg var hjemløs, men de sagde bare 'desværre' og forklarede, at de har en venteliste, og de ikke havde haft noget ledigt i de sidste to måneder. Jeg har jo en indtægt, så måske er det kun til folk, der er mere økonomisk pressede, siger han og fortæller, at hans døtre tager den tilspidsede situation med oprejst pande.

- De har været meget hos farmor, og det er trygt sted at være, og jeg synes, de tager det rigtig pænt. Men vi håber jo, at vi snart får et nyt sted, siger han.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Mor trodser eksperternes klare...
bt.dk
Dommen over Peter Madsens perverse...
bt.dk
Afsløret: Oliver Bjerrehuus får...
bt.dk
Sys Bjerre brød igennem med en sang...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx