Af Christian Hansen - 03/09-17 12:11

Netto åbner med helt nyt koncept: Ingen mad på hylder eller i kølediskeNetto åbner med helt nyt koncept: Ingen mad på hylder eller i kølediske

Danmarks største discountkæde, Netto, er klar med et nyt butikskoncept, hvor fokus bliver på de såkaldte spotvarer.

storybild

Netto åbner en outlet-butik i Aalborg med spotvarer. Arkivfoto (Billede: Bax Lindhardt)

Netto åbner nemlig en outlet-butik som led i en en større omvæltning af kædens mange butikker.

Det skriver discountkæden i en pressemeddelelse.

Kunder, der leder efter hakket oksekød og mælk, kommer til at gå forgæves, da butikken, der slog dørene op i Aalborg i fredags, udelukkende vil sælge nonfood-varer.

»I Netto er vi i gang med at lancere et helt nyt butikskoncept til glæde for alle vores kunder, og i den forbindelse har vi fået overskydende spotvarer, som vi rigtig gerne vil sælge på en sjov og anderledes måde til helt særlige priser,« siger landedirektør Brian Seemann Broe i pressemeddelelsen.

Varerne i butikken kommer fra Nettos svenske butikker, hvor kæden er ved at rydde op. Her skal der ikke længere sælges spotvarer, så disse bliver i stedet fragtet til outlet-butikken i Aalborg.

Sidst i april meddelte Dagrofa, at supermarkedskæden Kiwi ville ophøre i Danmark. Hele 40 af de 81 lukkede butikker er blevet overtaget af Dansk Supermarked, der ejer Netto. Det er en af de tidligere Kiwi-butikker, der er blevet omdannet til outlet-butik. Men butikken skal efter planen blive til en ny, normal Netto butik i begyndelsen af næste år.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Anders fik lavet ’Danmarks dummeste...
bt.dk
Kraftig lugt på lageret bekræftede...
bt.dk
Slut med plastik: Det her er...
bt.dk
Advarer USA og Kina: I ender med at...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx