Af - 21/09-15 18:04

Denne unge danske model sammenlignes med superstjernen Cara  DelevingneDenne unge danske model sammenlignes med superstjernen Cara Delevingne

Det store magasin Vogue sammenligner den den danske model Line Brems med superstjernen Cara Delevingne.

Bildstrecke im Grossformat »

Se flere billeder af Line Brems - ved at klikke videre i galleriet.

"Det gyldne hår, markante bryn og delikate træk - Brems har en slående lighed med Cara Delevingne." Sådan skrev Vogue.com for nyligt om den danske model Line Brems, som netop har gået store shows under New York Fashion week.

Game of Thrones-skuespiller kritiserer 'uprofessionel' Cara Delevingne
Game of Thrones-skuespiller kritiserer 'uprofessionel' Cara Delevingne

Hun startede sin modelkarriere, da hun som teenager blev spottet til Skanderborg Festival, og er for alvor brudt i gennem i år. Selv siger hun om sammenligningen:

- Det er smigrende at blive sammenlignet med Cara. Jeg synes, at hun er meget smuk, men jeg synes ikke vi er så ens. Cara ligner Cara - og jeg ligner mig, siger Line Brems til Vogue.

Hos Line Brems danske modelbureau, Le Management er direktør Jannick Lindberg overbevist om, at det giver Lines karriere et boost at blive sammenlignet med superstjernen.

- Cara er jo et ikon i modebranchen, og det er bestemt positiv at blive sammenlignet med hende, skriver Jannick Lindberg i en mail til metroxpress.

Og hvis man skal tro modelbureauets forventninger bliver Line Brems med sikkerhed lige så stor som Cara Delevingne.

- Line er helt sin egen, og på et eller andet tidspunkt bliver det helt sikkert hende, der bliver sammenlignet med. Det er ikke dårligt at blive sammenlignet med en model som Cara - det viser bare at modebranchen har samme forventninger til Line, som vi har, lyder det fra Jannick Lindberg.

Det er ikke bare Vogue, der holder øje med den danske model. Det er bare to måneder siden, at sitet Models.com gav Line en plads på deres liste 'The Hot List', hvor tidens mest efterspurgte modelspirer er listet op.

LÆS OGSÅ: Glem thigh gap - her er stjernenes nye kropstrend

LÆS OGSÅ: Disse billeder afslører virkeligheden bag Instagram-billeder

LÆS OGSÅ: TV: Se de irriterende typer på Instagram - er du en af dem?

LÆS OGSÅ: 13-årige Alberte: - Jeg er afhængig af Snapchat

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx