Af David Andersen - 26/02-18 12:30

29-årige Frederik: 7 grunde til at jeg holder med 'Fuckbois'29-årige Frederik: 7 grunde til at jeg holder med 'Fuckbois'

Når du disser de tre 'Fuckbois' glemmer du, hvordan du selv var engang.

storybild

De tre drenge, der er blevet landskendte i DR-programmet 'Fuckbois' bliver skældt al hæder og ære fra på sociale medier.

Kim Taggaard, Mikki Wisler og Victor Skjødt bliver drillet med alt fra, at de ikke er pæne nok til at leve fuckboi-stilen med mange kvindelige erobringer til at de ser ned på kvinder.

'Fuckbois'-fyrene åbner op: Derfor har DR droppet afsnit
'Fuckbois'-fyrene åbner op: Derfor har DR droppet afsnit
Men i virkeligheden burde alle danskere stikke piben ind og tage et blik i spejlet, før vi kaster os frådende over de tre teenagere, der har vovet at stikke næsen frem.

Det skriver 29-årige Frederik Kollberg i et Facebook-indlæg.

I opslaget opremser han en række eksempler på, hvorfor vi alle sammen var lige så slemme som de tre drenge engang.

7 ting du har glemt, du SELV gjorde engang:

1: Selfiekultur: Om tøjet er fra Burberry eller Saint Lauren, hårvoksen er fra DAX eller Kevin Murphy og skoene er fra Kawasaki eller Lanvin, så var vi ligeså store linselus for 15 år siden.

2: Kønssygdomme: Den eneste forskel er, at man i dag kan tisse i en kop i stedet for at få en vatpind på størrelse med et nedløbsrør galoperet ind

3: Duckface: Det er svært at finde et klassebillede fra år 2000 uden at 85% ligner en hovedret juleaften

'Fuckbois' føler sig udstillet: DR manipulerer vores ord
'Fuckbois' føler sig udstillet: DR manipulerer vores ord
4: Boede hjemme hos forældrene: Det er som om at folk, i det øjeblik de får en 1-værelses i Herlev, fuldstændig glemmer, at de selv var afhængige af, at deres forældre fyldte køleskabet, indtil de var 21.

5: Talte sexpartnere: Ikke nok med, at man havde bøger, regneark og diagrammer om, hvem man havde været sammen med, så blev disse i ligeså høj grad brugt som et våben i potensens Stratego-spil.

6: Gav det modsatte køn karakterer: »Én-og-to-og-tre-og-fire, Karsten kysser tykke piger«, var gymnasie-højborgens slagsang, når scoringen faldt til det månedlige raveparty. Karsten havde, i følge drengene,scoret en 5'er. Hun havde scoret en 3'er.

7: Håndteret personlig finanskrise: Selvom netto-lønnen var væk på de første to weekender, blev der vasket op, slået græs, tigget og bedt, så man sammen med sine venner, og en 2 liters topform med halve dele soda og slavevodka i toget, kunne okse sig foran køen på Envy med ordene “jeg har et bord med 2 flasker Razz”.

Frederik Kollberg er 29 år gammel og fra Vesterbro i København. Han er partner på cocktail-natklubben Lola i København.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Forbrugerombudsmanden advarer: Får du...
bt.dk
Nyslået Lotto-millionær har...
bt.dk
Mystisk opslag: Linse fortryder et...
bt.dk
Nye dokumenter kommet frem: Kan...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx