Af - 07/08-16 08:53

Nyt studie bekræfter: Mænd tænder af på intelligente kvinderNyt studie bekræfter: Mænd tænder af på intelligente kvinder

- Intelligente kvinder føler, at de skal gøre sig dummere og skjule deres hjerne for at være attraktive i mændenes øjne, siger en parforholdsekspert som kommentar til studiet.

Bildstrecke im Grossformat »
Sådan viser et nyt studie, at mændene tænker. Klik videre for at se, hvad mænd så faktisk tænder på hos kvinder. Et studie foretaget af antropologen Barnaby Dixson fra University of Queensland viste, at mænd foretrækker kvinder, hvis forhold mellem talje og hofter er 7 til 10. Med andre ord er kvinder, hvis taljeomkreds er 70 procent af hofternes omkreds, de mest attraktive ifølge mændene. Læs mere ved at trykke på linket nedenunder. Kvinder med lyse stemmer bliver opfattet som mere attraktive end kvinder med mørkere stemmer. Det viser et studie University College London, som påpeger, at lyse stemmer udtrykker ungdom. Kvinder med lyse stemmer opfattes derfor instinktivt som om, at de er bedre i stand til at føde børn. Kvinder med langt og sundt hår udtrykker ungdom og sundhed, som symboliserer, at kvinden er klar til at få børn, hvilket mænd underbevidst synes er dødlækkert. Derfor finder de fleste mænd kvinder med langt og sundt hår mere attraktive end eksempelvis kvinder med kort hår. Kvinder, der smiler ofte, bliver af mænd opfattet som mere attraktive, end kvinder der ikke smiler så ofte. Det viser et studie fra University of British Columbia, som fremhæver, at jo hvidere tænderne er, jo mere lækker finder manden den smilende kvinde. Mænd finder kvinder med makeup attraktive, men der er også en grænse. Har kvinden for meget makeup på, kan de ifølge studier ved Bangor University gøre kvinden mindre attraktiv. I studierne blev en gruppe mænd præsentereret for billeder af en lang række kvinder med flere grader af makeup. Konklusionen var, at når kvinderne havde lidt makeup på, fandt mændene dem mest attraktive. Farven rød kan gøre mænd helt vilde i varmen. Trækker en kvinde i en rød kjole, bliver hun af mænd underbevidst opfattet som mere attraktiv. Farven signalerer seksualitet og paringslyst, hvilket påvirker mændenes vurdering af kvindens evne til at føde børn. Damn! Læs mere ved at trykke på linket nedenunder.

Det er bare om at virke en smule mindre intelligent, hvis du som kvinde vil have gode chancer hos fyrene.

"Han synes sikkert, jeg var dårlig i sengen?", "Måske synes han, at jeg talte for meget om mig selv?"

Mange kvinder går ofte i gang med den helt store analyse, når de er blevet dumpet og vil prøve at finde årsagen. Nu byder et nyt studie ind med endnu en grund til, at fyren muligvis har dumpet dig: Du var for intelligent.

Ja, du læste rigtigt: Mænd tænder af på intelligens hos det modsatte køn. Det skriver New Zealand Herald.

Mænd og kvinder reagerer HELT forskelligt på makeup
Mænd og kvinder reagerer HELT forskelligt på makeup

Det nye studie fandt frem til, at den eneste undtagelse er, hvis kvinden foruden at være lynende intelligent også er meget attraktiv.

Forskerne kom frem til resultatet ved at observere og analysere 4.000 speeddates. De 560 deltagere fik fire minutter til at lære deres date at kende.

Herefter skulle deltagerne bedømme hinanden ud fra intelligens og på baggrund af, hvor attraktive, de var.

Sådan bliver du mere attraktiv end dine venner
Sådan bliver du mere attraktiv end dine venner

Efter at have analyseret resultatet fandt forskerne frem til, at kvinder var imponeret af mænd, som enten så godt ud, eller som var intelligente. Men mænd derimod, tændte kun på intelligens hos kvinder, hvis kvinden samtidig var pæn.

Faktisk viste det sig, at kvinders intelligens talte som et minus i mændenes øjne.

Studiet bekræfter, hvad jeg har observeret og hørt: Intelligente kvinder føler, at de skal gøre sig dummere og skjule deres hjerne for at være attraktive i mændenes øjne.
Det siger parforholdsekpert Pauline Brown til New Zealand Herald.

Studiet er udarbejdet af Warsaw School of Economics.

Forskning: Dette finder mænd attraktivt ved kvinder
Forskning: Dette finder mænd attraktivt ved kvinder

LÆS OGSÅ: 24-årige Emily: Jeg er for sexet til at blive taget seriøst

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx