Af Niels Pedersen - 07/05-18 13:06

MobilePay fejrer 5 års fødselsdag med en glædelig overraskelse MobilePay fejrer 5 års fødselsdag med en glædelig overraskelse

Nogle brugere kan bliver MEGET glade i dag.

MobilePay 5 år

Mandag fylder MobilePay fem år, og det fejrer den populære betalingsapp ved at give nogle af de mange danskere, som netop i dag betaler med at swipe i app'en en glædelig overraskelse.

Det oplyser MobilePay i en kampagnevideo på Facebook, som du også kan se ovenfor.

'For fem år siden kom vi til verden. Og det er vi sindssygt glade for. I tog så godt imod os, gav os så meget kærlighed. Ja, vi blev faktisk mere populære, end vi havde turdet håbe på. Og derfor vil vi give jer lidt tilbage. Vi kalder det MobilePay Back, måske kender du det allerede,' skriver MobilePay på Facebook.

Initiativet Tiltaget MobilePay Back stammer fra august sidste år og går i al sin enkelthed ud på, at nogle heldige MobilePay-brugere får de penge, de har betalt gennem app'en, tilbage. Det gælder dog kun ved betalinger i en af de omkring 43.000 forretninger, der tager MobilePay - enten i fysiske butikker eller i apps. Overførsler mellem venner giver ikke mulighed for MobilePay Back.

De heldige vindere udtrækkes automatisk og får øjeblikkelig besked via en push-besked på mobiltelefonen, hvorefter pengene føres tilbage til den konto de netop er blevet betalt fra.

I anledningen af betalingsapp'ens fem års fødselsdag har MobilePay valgt at tidoble antallet af MobilePay Back-vindere, men kun i dag, mandag.

Hvor mange heldige danskere det drejer sig om, oplyser MobilePay ikke.

Betalingsapp'en benyttes i dag af 3,8 millioner danskere. MobilePay blev udviklet af Danske Bank, men har siden oktober 2017 været et selvstændigt selskab.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Bokseverdenen i sorg: Manden bag...
bt.dk
Poul Madsen: Jeg har fortalt min...
bt.dk
Kæmpe studie: Sodavand, fritter og...
bt.dk
Chok i FC København: Stjernespiller...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx