Af - 08/06-16 17:37

Henrik onanerer ofte på vej til arbejde: \Henrik onanerer ofte på vej til arbejde: "Jeg kan ikke tænke før jeg får lettet trykket"

13 procent af mændene i en ny undersøgelse har onaneret på offentlige toiletter. En af dem er Henrik, der ofte stopper ind for at få lettet trykket på vej til arbejde.

Bildstrecke im Grossformat »

Kurt benytter somme tider offentlige toiletter, til at få lettet trykket på vej til arbejde.

I går skrev metroxpress om en ny undersøgelse, der viste, at hver ottende mand har onaneret på et eller flere offentlige toiletter.

Det har fået en af metroxpress' læsere, som gerne vil kaldes Henrik, til at kontakte avisen.

Han mener nemlig, at det er helt naturligt, at vi onanerer, så snart der er et behov, og han er overbevidst om, at det er mere normalt end som så, at mænd får lettet trykket på offentlige toiletter.

- Jeg har ofte måttet finde et sted at onanere på vej til arbejde om morgenen. Når trykket bliver for stort, kan jeg ikke tænke, og det er stressende at være i sådan en situation. Et overtryk på den seksuelle blære er ligeså ubehageligt som på urinblæren, siger Henrik, der er omkring de 60 år.

Caroline fra Paradise: Så tit onanerer jeg i virkeligheden
Caroline fra Paradise: Så tit onanerer jeg i virkeligheden

Henrik benytter somme tider offentlige toiletter, til at få lettet trykket, men hvis behovet nærmer sig midt på en landevej, sætter han sig også gerne bag en busk eller i skjul af en bro.

Offentlige toiletter skal ikke stemples som steder, hvor ikke må gøre det. Det er vel ikke anderledes end at skulle tisse. Det virker på mig som det mest naturlige at onanere på et offentligt toilet. Det er da bedre at gøre det der, end andre steder.
Det siger han, og fortsætter:

- Når vi går på toilettet, er det netop fordi, vi har behov for at komme af med noget på en måde, vi ikke kan gøre i fuld offentlighed. Toilettet giver et privat rum til at gøre private ting, siger Henrik, der ikke kan se forskellen på et privat toilet og et offentligt.

Han mener, at vi er blevet for kropsforskrækket, og at vi skal følge vores behov på dette område.

LÆS OGSÅ: Derfor er det fornuftigt at onanere for hurtigere at kunne falde i søvn

LÆS OGSÅ: Fem ting, du IKKE skal gøre mod din penis

LÆS OGSÅ: Mand: Derfor skal du tage et ekstra ryk i banditten

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx