Af - 24/11-16 16:43

Sort is var sommerens trend i udlandet: Kommer den også til Danmark?Sort is var sommerens trend i udlandet: Kommer den også til Danmark?

I udlandet var én af sommerens ‘cooleste’ trends sort is. Hos danske Paradis synes man, det lyder interessant, men kan ikke sige, om sort is bliver en del af is-pakken sommeren 2017. I videon her forsøger MX at lave hjemmelavet sort is. Vurder selv resultatet.

En softice med en høj, sort iskegle. Et bæger fyldt med to sorte kugler. Eller en ‘gammeldaws’ med sort is og sort vaffel.

Det er blot tre eksempler på sommerens helt store istrend, der er i tusindvis af billeder er blevet foreviget på sociale medier som Instagram.

Instagram

Trenden nåede dog aldrig for alvor til Danmark, og ingen større isproducenter har endnu kastet sig over det noget anderledes visuelle udtryk.

Dog kan man hos danske Paradis, som har små 50 butikker landet over, ikke udelukke, at sort is en dag kommer til at indgå i sortimentet.

- Vi er altid på udkig efter nye innovative smage, og det er klart, at vi følger med i, hvad der er af trends derude, og så længe det er naturligt, og vi kan holde kvaliteten på et højt niveau, kigger vi på det, siger Søren Falck Hansen, marketingchef i Paradis.

Instagram.

Han understreger, at danskerne generelt er ret åbne over for forandringer og ikke har noget imod at blive udfordret.

- Så længe det giver mening uden at blive for skørt, siger Søren Falck Hansen og afslører samtidig, at der - som det ser ud lige nu - ikke ligger planer om en sort, dansk sommeris i 2017:

- Som det ser ud lige nu, har vi ikke planer om en sort is til næste sommer. Det er mere de naturlige råvarer, der er i højsædet. Såsom en thé-is inspireret fra USA, en nøddeis med pistacienødder fra Sicilien eller hasselnødder fra Piemonte.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

'Jeg er nervøs': Linses B&B åbner i...
bt.dk
Detail-gigant kommer til Danmark:...
bt.dk
Rigmanden og entreprenøren Elon Musk...
bt.dk
Kendis skal betale 170.000 kr. i Se...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx