Af Ritzau - 28/12-16 13:00; Opdateret: 28/12-16 13:48

Knivdrabet på gravide Louise endnu uopklaret: Politi håber på nye vidnerKnivdrabet på gravide Louise endnu uopklaret: Politi håber på nye vidner

Politiet bruger stadig store ressourcer på at opklare snart to måneder gammelt drab på gravid kvinde i Herlev.

storybild

32-årige Louise Borglit blev dræbt af flere knivstik under en hundeluftetur i Elverparken i Herlev 4. november. I dagene efter blev området omkring gerningsstedet, herunder en sø, finkæmmet for at finde gerningsvåbnet. (Billede: Scanpix/Nils Meilvang)

Små otte uger efter drabet på den 32-årige Louise Borglit i Herlev er der stadig ingen mistænkte i sagen. Politiet har endevendt området omkring gerningsstedet for at finde et gerningsvåben - uden held.

Men på trods af fraværet af spor og gennembrud i sagen fortsætter Københavns Vestegns Politi med at efterforske drabet.

Alle tekniske undersøgelser er færdige, så politiets efterforskning består nu i at forfølge tip fra borgere.

- Vi er meget glade for borgernes henvendelser og undersøger dem alle én for én. Vi har fået mange henvendelser, som især går på personer, som kunne have noget med drabet at gøre, siger politikommissær Ole Nielsen.

Louise Borglit, som var gravid i 7. måned, blev dræbt af flere knivstik. Flere personer har kontaktet politiet, fordi de har fundet en kniv i Herlev.

- Ingen af de knive, som er blevet fundet, har været den rigtige. Så vi vil gerne opfordre folk til at kontakte os, hvis de finder en kniv et usædvanligt sted. Vi er interesseret i alle de knive, der bliver fundet, lyder det.

Ole Nielsen håber på, at der stadig findes vidner, der ligger inde med værdifulde oplysninger, som kan hjælpe politiet videre i efterforskningen.

- Vi vil gerne bede folk om at tænke sig godt om. Drabet fandt sted den aften, hvor juleøllet også blev frigivet. Hvis man har set et eller andet mistænkeligt den aften, så kontakt os, lyder det fra politikommissæren.

Ifølge Ole Nielsen vil efterforskningen først blive lagt på hylden, når det slet ikke er muligt at komme videre. Men det sker ikke lige foreløbigt, forsikrer han.

- Vi har stadig ting, vi undersøger. Vi har stadig håb og energi i sagen, og vi bruger ret store ressourcer på den stadigvæk, siger han.

Drabet fandt sted 4. november i Elverparken i Herlev. Louise var ude at gå en tur med sin søsters hund om aftenen ved 19-tiden, da hun blev stukket i brystet.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Politiet rydder Pusher Street - igen
bt.dk
Undrede du dig også? Derfor kom...
bt.dk
Tårer i øjnene: Mary fik kronprins...
bt.dk
Michael Dyrby: Kære Kronprins - her...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx