Af - 21/12-16 09:07

Flere end 100 personer smittet med virus på danskerhotel i SpanienFlere end 100 personer smittet med virus på danskerhotel i Spanien

104 personer er blevet syge efter et virusudbrud på familiehotellet Sunwing Arguineguín Seafront på Gran Canaria. Ingen danskere er syge, oplyser Spies, som har danske gæster på hotellet.

storybild

(Billede: Google Maps)

104 personer på Sunwing Arguineguín Seafront-hotel på Gran Canaria, som Spies sender danske gæster til, er blevet syge med diarré og kvalme efter et virusudbrud.

Det skriver den norske avis VG.

Ekspert i madforgiftning: Disse seks ting nægter jeg at spise
Ekspert i madforgiftning: Disse seks ting nægter jeg at spise

20 procent af hotellets gæster er danske, men ifølge Spies' kommunikationschef, Torben Andersen, er ingen danskere berørt af virusssen, som man på nuværende tidspunkt heller ikke ved, hvor stammer fra:

- Der er taget prøver af mad og pools, uden at man kan se, at mavetilfældene stammer herfra. Men man har konstateret en virus i området, som også har berørt gæster på andre hoteller og lokalbefolkningen, fortæller han.

Din vandflaske kan være en kriblende bakteriebombe
Din vandflaske kan være en kriblende bakteriebombe

Ifølge Torben Andersen er der ikke konstateret sygdomstilfælde siden sidste fredag, og man håber derfor, at faren er drevet over. Dog har man for at være på den sikre side valgt at gå med livrem og seler:

- Man har fra hotellets side valgt at tage en række forholdsregler. Blandt andet omrking blebørns brug af hotellets pool, siger Torben Andersen.

Sunwing Arguineguín Seafront har plads til 900 gæster og ligger i den lille fiskerby Arguineguín på Gran Canarias sydkyst.


Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx