Af - 28/02-14 07:00

Per blev den heldige vinder af rejsegavekortPer blev den heldige vinder af rejsegavekort

Per Bregnsdal blev torsdag den heldige vinder af et rejsegavekort på 10.000 kroner i metroxpress' store sommerkonkurrence.

storybild

Per Bregnsdal blev torsdag den heldige vinder af et rejsegavekort på 10.000 kroner med Apollo Rejser. (Billede: Privatfoto)

- Det lyder da dejligt! Det havde jeg godt nok ikke regnet med. Sådan lyder det fra en overrasket vinder af metroxpress' store sommerkonkurrence.

Per Bregnsdal fra Lyngby vandt i går et rejsegavekort til en værdi af 10.000 kroner med Apollo Rejser.

Det var første gang, at Per Bregnsdal deltog i sommerkonkurrencen, og nu glæder han sig til sommerferien hvor gavekortet skal bruges på en tur til Thailand, som står Per meget nær.

-Nu glæder jeg mig til sommerferien, som jo nu er betalt. Jeg tager for det meste til Thailand, så det tror jeg, at jeg vil gøre igen. 14 dage der kunne jo være alletiders. Jeg kender en del, der bor der, og har jeg derfor rejst der meget. Jeg tror, at det er blevet til en 14-15 gange i tidens løb, fortæller Per Bregnsdal.

Per Bregnsdal sendte vinder-sms'en ind til konkurrencen i frokostpausen på sin arbejdsplads. Han arbejder som specialarbejder på en kirkegård. Her læser han også dagligt metroxpress.

- Det er er første gang, at jeg vinder en rejse, så jeg er fuldstændig paf, fortæller den heldige vinder.

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Flere undrede sig over tv-værts...
bt.dk
Reddet af vidne: Dansk baron frikendt...
bt.dk
FCK flirter med skrækscenarie: 'Det...
bt.dk
Tusinder af danskere er utilfredse...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx