Af - 25/08-16 17:04; Opdateret: 25/08-16 18:17

DSB-konduktør vil ikke slippe dreng: - Han tændte helt afDSB-konduktør vil ikke slippe dreng: - Han tændte helt af

En dreng bliver holdt tilbage af en vred DSB-ansat, som mener, at drengen har skubbet ham. DSB undersøger lige nu sagen.

Se videon, som vi har valgt at sløre, her. Se video i større format i vores videosektion Videoportal

En video af en vred konduktør, der holder en dreng tilbage på Hellerup Station, bliver lige nu delt flittigt på sociale medier. I skrivende stund har videon, som er optaget af Tinka Mieth, fået flere tusinde interaktioner på Facebook.

DSB-direktør: El-lokomotiver lover godt for fremtiden
DSB-direktør: El-lokomotiver lover godt for fremtiden

Tinka Mieth overværede den noget voldsomme episode onsdag eftermiddag, da hun selv havde været med toget. Ifølge Tinka Mieth mente konduktøren, at drengen havde skubbet til ham, hvilket havde resulteret i, at de begge var endt i asfalten.

Er du interesseret i nyheder fra Aarhus, så like MX AARHUS her.

- Jeg kommer gående ned ad trappen på Hellerup Station, hvor et regionaltog holder. En dreng løber ud af toget, fordi han skal nå en bus, men han kommer til at skubbe konduktøren, så de begge falder og ligger på jorden. Drengen hjælper konduktøren op og skynder sig videre, fortæller hun til metroxpress.

DSB køber nye lokomotiver og gør klar til at udfase IC4
DSB køber nye lokomotiver og gør klar til at udfase IC4

Men konduktøren nægter at lade drengen forlade stationen.

- Han tænder helt af. Han er helt oppe at ringe. Det var til grin. Det var derfor, at jeg begyndte at filme. Man kunne bare se på ham, at han havde en virkelig dårlig dag, og det gik bare ud over drengen. Drengen håndterede det rigtig fint, siger hun.

Gode råd til forsinkede togpassagerer
Gode råd til forsinkede togpassagerer

Konduktøren siger i videoen, at han ringer 112 for at anmelde vold mod tjenestemand, mens han holder hårdt fast i drengen, der beder ham om at slippe hans tøj.

Men hos Københavns Politi har de ikke nogen anmeldelse liggende hos vagtcentralen, oplyser vagtchefen til metroxpress.

- Jeg optog det, fordi jeg mente, det var en uhensigtsmæssig håndtering af konduktøren, og at jeg gerne vidner i sagen, hvis drengen ender med at få et tilhold eller en bøde. Eller i værste fald en plet på sin straffeattest for vold mod tjenestemand i funktion. For det var det så absolut ikke, siger Tinka Mieth.

Ødelagt skinne og signalfejl forsinker pendlere
Ødelagt skinne og signalfejl forsinker pendlere

Mandens arbejdsgiver, DSB, er lige nu i gang med at undersøge sagen. Episoden endte da også med at få konsekvenser for andre end drengen og konduktøren.

- Hele stationen stod stille. Ingen kunne komme videre. Efter 20 minutter var politiet fortsat ikke kommet, men jeg skulle videre med et andet tog. Der var bare pinlig tavshed, siger Tinka Mieth og tilføjer:

- Hele toget udvandrede efter 10 minutters tid. Og der sad drengen bare og stirrede opgivende ud i luften, og konduktøren der stod med sin tlf. Det var decideret pinligt.

Opdateret: DSB har torsdag aften denne kommentar til sagen:

- Vi har brug for at forstå sammenhængen. Vi er helt opmærksomme på, at det ser voldsomt ud, og det er ikke en del af vores servicekoncept at råbe af kunderne. Nu skal vi undersøge forløbet forud for situationen, siger DSB's underdirektør Anette Haugaard.

- Vi vil meget gerne i kontakt med den unge mand for at få hans version af sagen. Det har været ubehageligt for begge parter. Vores medarbejdere går ikke upåvirkede fra sådan en situation.

- Når der er kastet lys over sagen skal vi have en snak med vores medarbejder og finde ud af, om vores retningslinjer er blevet overholdt.

LÆS OGSÅ: Passagerer hos DSB blev forsinket i to timer

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Bil med farlige stoffer brudt i brand
bt.dk
Støjberg efter minister-exit: Min...
bt.dk
Ny borgmester ærgrer sig: Vi har et...
bt.dk
LIGE NU: Nyt skoleskyderi i USA...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx