Af - 23/06-16 10:55

Så mange vasker ikke altid deres dildo efter brug - Caroline gør heller ikkeSå mange vasker ikke altid deres dildo efter brug - Caroline gør heller ikke

Ny undersøgelse viser, at 46 procent af dem, der indrømmer, at de ejer en dildo, ikke altid vasker den efter brug. Det kan give underlivsbetændelse, siger overlæge.

Bildstrecke im Grossformat »
Når Caroline Petersen vasker sin dildo, bruger hun intimsæbe. Herefter ligger hun den i en pose i vindueskarmen, som er dens faste plads. Vasker hun den ikke, får den lov at ligge i vindueskarmen uden pose. - Jeg er altid meget ærlig, uanset hvad det er. Jeg vil hellere have, at folk kan lide mig for den jeg er, end en jeg ikke er, siger Caroline Petersen til metroxpress. - Det er ikke altid, jeg bruger dildo, når jeg onanerer. Jeg gør det også med fingrene, fortæller Caroline Petersen til metroxpress. Charlotte Wilken-Jensen, der er overlæge på gynækologisk afdeling på Hvidovre Hospital, fraråder, at man vasker dildoen med sæbe. Sæbe er ikke godt for skeden, så der skal ikke være sæberester på dildoen. Klik videre for at læse, hvad overlægen anbefaler, at du vasker i. Overlægen anbefaler, at du vasker din dildo med vand eller intimsæbe. Hun forsikre, at dildoen bliver ren, selvom du kun bruger vand. - Hvis man bruger den (sin dildo, red.) i endetarmen, bliver det både usundt og problematisk, hvis man ikke vasker den mellem brug, siger Charlotte Wilken-Jensen til metroxpress. - Den skal vaskes efter brug hver gang og ligges et rent sted. Sådan lyder den korte konklusion fra Charlotte Wilken-Jensen. De fleste dildoer opbevares nok i skuffer, men det er ikke det bedste sted rent hygiejnemæssigt. Skedebakterier trives bedst i mørke, så hvis du skal give bakterierne de dårligste vækstbetingelser, skal du ligge dildoen et sted, hvor der er lyst og tørt. Eksempelvis i vindueskarmen. Charlotte Wilken-Jensen fortæller, at der også kan sætte sig bakterier på din dildo, selvom du har vasket den, så opbevaringsråene er til alle dildoejerne – også dem der vasker. Er du for doven til at vaske dildoen, men vil du ikke risikere noget, så har Charlotte Wilken-Jensen et godt råd: Kom dildoen i fryseren. Her kan bakterier nemlig ikke overleve. Ja, det lyder måske mærkeligt, at man kan bruge en ske som dildo. Men det er altså, hvad en indsat har fortalt "Orange is the new black"-skuespilleren Piper Kerman, at hun har brugt som dildo. Listen over de mærkelige ting, som fangere bruger som dildo-erstatninger, er faktisk lang. Kvindelige fangerer bruger også hygiejnebind, fingeren fra en gummihandske og grøntsager som dildo. Læs mere ved at trykke på linket.

46 procent af unge mellem 18-29 år svarer i en ny undersøgelse, som metroxpress står bag, at de ikke altid vasker deres dildo efter brug.

Du har lige brugt din dildo. Hvad gør du, når du er færdig? Vasker du den brugte dildo, eller lægger du den tilbage i skuffen uden at vaske den?

Overraskende mange unge mellem 18-29 år vælger ikke altid at vaske deres dildo efter brug. I hvert fald hvis man skal tro en ny undersøgelse, som metroxpress har fået udarbejdet af analyseinstituttet YouGov.

24 procent svarer, at de kun nogle gange vasker dildoen efter brug. 11 procent vasker den kun sjældent, mens 11 procent aldrig vasker den. Det er altså 46 procent, lidt under halvdelen af alle 'dildoejere', der ikke altid vasker deres dildo efter brug.

TV: Se hvordan dildo og vandflaske bliver til genial lufthavnsspøg
TV: Se hvordan dildo og vandflaske bliver til genial lufthavnsspøg

En af dem er 19-årige Caroline Petersen fra Hillerød. Caroline Petersen har medvirket i dette års Paradise Hotel, og har før udtalt sig åbent til metroxpress om sine onanivaner. Også omkring dette spørgsmål er hun ærlig.

Det er måske to gange om ugen, jeg ikke lige får vasket den efter brug. Men halvdelen af de gange, jeg bruger dildoen, vasker jeg den lige efter.
Det siger Caroline Petersen.

Liste: Disse mærkelige ting er blevet glemt i togene
Liste: Disse mærkelige ting er blevet glemt i togene

Hun forklarer, at den manglende rengøring skyldes ren dovenskab og i de dage, hun er doven, placerer hun bare dildoen i vindueskammen efter brug. Hun har dog aldrig oplevet, at hendes dildo var decideret beskidt, inden hun brugte den igen.

Men dildoen er heller ikke farlig at bruge - uden at vaske den mellem skedebesøgene - så længe det kun er ens egne bakterier fra skeden, der sidder på.

- Den flora, man har i sin skede, bliver man ikke syg af. Den kender kroppen, siger Charlotte Wilken-Jensen til metroxpress, der er overlæge på Hvidovre Hospitals gynækologiske afdeling.

Men en uvasket og klistret dildo kan let tiltrække andre bakterier.

Hvis den (dildoen, red.) er snasket og fedtet, er der flere bakterier, der hænger ved, som kan være ulækre, og som teoretisk set kan være sygdomsfremkaldende.
Det siger Charlotte Wilken-Jensen og tilføjer:

- Hvis der sætter sig mikroorganismer på dildoen, som kroppen ikke kender, kan man i værste fald få underlivsbetændelse af at bruge den igen.

Stephanie vil forære sine døtre dildoer: De skal lære at have god sex
Stephanie vil forære sine døtre dildoer: De skal lære at have god sex

Men selvom Caroline Petersen altså løber en risiko for at få underlivsbetændelse ved nogle gange ikke at vaske dildoen, så har hun dog fat i den lange ende i forhold til, hvor hun opbevarer sin dildo.

- I vindueskammen bliver dildoen næsten renset, for der er tørt, varmt og lyst, og det giver bakterierne de dårligste vækstforhold. Mange bakterier trives bedst i mørke og fugtighed, siger Charlotte Wilken-Jensen.

Hun glemte noget MEGET privat i taxi: Fik tilsendt dette billede
Hun glemte noget MEGET privat i taxi: Fik tilsendt dette billede

Det er derfor ikke nødvendigvis særlig praktisk at opbevare den i en såkaldt goodie draw - altså den private skuffe, der sidder i natbordet, hvor dildoen kan gemme sig for lyset.

Er du for doven til at vaske dildoen, men vil du ikke risikere noget, så har eksperten et godt råd: Kom dildoen i fryseren. Her kan bakterier nemlig ikke overleve.

LÆS OGSÅ: LISTE: 5 ting kvinder i fængsel bruger som dildo

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx