Af Laura Rode Nygaard - 05/06-17 17:42

Michaels far vågnede op til dette brutale syn i sin haveMichaels far vågnede op til dette brutale syn i sin have

Nu beder han om hjælp til at opklare den bestialske forbrydelse.

storybild

Michael Obsen og hans fars fire kaniner, mens de endnu var i live. Foto: Michael Obsen.

Michael Obsens far havde været ude i haven i Grenaa for at sige godnat til sine fire fritgående kaniner, da klokken nærmede sig halv elleve søndag aften. Det var sidste gang, han fik nusset dem i den bløde pels, for da han skulle give dem frisk mad og vand mandag formiddag, lå de brutalt dræbt på plænen på Sandstumpvej i den jyske by.

To af dem havde fået knækket nakken, mens en tredje havde fået revet hovedet af. Den fjerde var ikke at se nogen steder og er endnu ikke dukket op.

»Jeg tror ikke, der er blevet brugt en kniv. Det ser ud som om, at den der har mistet hovedet har fået det rykket af med hænderne. Hovedet var blevet lagt foran den, og kaninen var hånligt blevet lagt udstrakt med bagpoterne bag sig. Som når de normalt ligger på græsset og soler sig,« siger Michael Obsen til MX.

Desuden var en af kaninerne mast helt flad, som om nogen havde trådt den hårdt på ryggen.

To af kaninerne er angorakaniner, mens de andre, blandt andet den, der er forsvundet, er specielle såkaldte løvehoveder. Michael Obsens far har haft kaniner hele sit liv - mest for sine syv børnebørns skyld. Og kaninerne har det godt i haven i Grenaa. Her kan de frit gå ind i et isoleret skur, når de bliver koldt, men for tiden hopper de gerne frit rundt på plænen om natten.

Kattekilling overhældt med benzin og sat i flammer: Nu har 19-årig meldt sig selv
Kattekilling overhældt med benzin og sat i flammer: Nu har 19-årig meldt sig selv

Derfor er gerningsmændene ikke decideret brudt ind for at slå dem ihjel, men ifølge Michael Obsen skal man forcere en to meter høj hæk, hvorfor gerningsmændene må have kendt til pelsklumperne i forvejen, da de ikke kan ses ude fra villavejen.

Advarsel

Stødende billede. Tryk for at vise.

Han har dog ingen idé om, hvem der kan have gjort det.

»Det er normalt et stille og roligt kvarter, men vi tror, at nogen fulde mennesker måske har gjort det på vej hjem fra byen,« siger Michael Obsen, der afviser, at et dyr kunne have forvoldt skaderne.

Advarsel

Stødende billede. Tryk for at vise.

Han udlover nu en dusør til dem, der kan stikke ham et navn på en eller flere gerningsmand. Sagen er også meldt til politiet, så skulle gerningsmændene have fået dårlig samvittighed, men ønsker ikke at give sig til kende over for Michael Obsen, kan de gå direkte til Østjyllands Politi.

Ny horrorfilm fik folk til at besvime: Ambulance måtte tilkaldes
Ny horrorfilm fik folk til at besvime: Ambulance måtte tilkaldes

Michael Obsen hører også gerne fra folk, der kan finde den brune kanin af racen løvehoved, som er forsvundet. Hans tre børn på fire, otte og ti har hørt om og set billederne af deres lemlæstede kaniner, og familien har også været rundt i kvarteret for at lede efter den sidste, men endnu uden held.

Kaninerne er blevet dræbt mellem 22.30 søndag aften og 10 mandag formiddag på Sandstumpvej i Grenaa. Har man oplysninger i sagen, kan man tage kontakt til Østjyllands Politi.


LÆS OGSÅ: Ejer vaskede hunde i terpentin: Nu er der godt nyt

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx