Af - 06/03-16 10:32

Vred mor hænger sin 12-årige søn ud på FacebookVred mor hænger sin 12-årige søn ud på Facebook

Den 12-årige dreng havde nok forventet, at hans mor ville blive utilfreds. Men han havde næppe forudset en viral skideballe.

Bildstrecke im Grossformat »

Den 12-årig Jacob var ikke sød ved klassens nye pige. Han trådte på hendes fod med vilje, og han trådte så hårdt, at hendes helt nye sko gik i stykker.

Det blev hans mor Terri Day Evans vred over - som de flest mødre ville blive. Men det er nok de færreste mødre, som ville gøre det, hun gjorde.

Hun skrev en statusopdatering på Facebook, hvor hun taggede sin søn, og gav ham en gedigen skideballe.

VILD DEBAT: Hvilken farve er jakken?
VILD DEBAT: Hvilken farve er jakken?

Og den opdatering er gået verden over. Den har i skrivende stund 57.000 reaktioner, 11.000 kommentarer og er delt næsten 12.000 gange.

- En ting skal du vide, Jacob: Hvis du så meget som trækker vejret på en måde, som mobber en anden, så vil jeg personligt aflevere dig til offerets forældre, så de kan give dig lige så mange nedværdigende opgaver i hjemmet, de har lyst til lige så længe, de vil, skriver hun.

Sig farvel til dine fødselsdagspenge. For du skal nemlig købe et par nye sko til pigen samt en stor buket blomster! #JegVilIkkeHaveEnTyranIMitHjem

Terri Day Evans havde ikke forudset, at hendes opdatering ville gå viralt og få så mange reaktioner - også fra folk, som synes, det er forkert af hende at hænge sin søn ud.

- Jeg gjorde det, så også hans venner kan se, at det han gør har konsekvenser. Han er ikke stor, klog, sej eller sjov. Han er en 12 år gammel dreng, og han skal står skoleret foran sin mor.

TV: Knut på tre ser far ligge livløs på gulvet - nu jubler forældrene over sønnens reaktion
TV: Knut på tre ser far ligge livløs på gulvet - nu jubler forældrene over sønnens reaktion

Jeg er ligeglad med, hvad folk synes om mine opdragelsesmetoder. Min søn ydmygede en pige - og hvem ved: Måske skiftede hun netop skole, fordi hun blev mobbet.

LÆS OGSÅ: TV: Pige har perfekt reaktion på alletiders film-chok

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Antallet af voldssager eksploderer:...
bt.dk
Ny strandpromenade til 26 millioner...
bt.dk
Vilde spekulationer og kæmpe brøler:...
bt.dk
SÅDAN! Danskere vinder historisk...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx