Af - 06/01-15 16:33; Opdateret: 06/01-15 17:19

Ny teori om forsvundne Mette: Holdes skjult af anoreksi-netværkNy teori om forsvundne Mette: Holdes skjult af anoreksi-netværk

17-årige Mette har været forsvundet i en måned, men der er grund til at tro, at den spiseforstyrrede pige er i live og skjules af et hemmeligt netværk af Facebook-anorektikere

storybild

For en måned siden forsvandt 17-årige Mette Hoffmann fra Fredensborg i Nordsjælland, og nu har politiet opgivet at lede efter hende. Det skriver Lokalavisen.dk.

Politiet kan ikke gøre mere for forsvundne 17-årige Mette
Politiet kan ikke gøre mere for forsvundne 17-årige Mette

Men avisen erfarer også, at der er meget, som tyder på, at Mette er i live. Den unge pige lider af anoreksi, og en ny teori går på, at hun hjælpes og skjules af nogle. Muligvis et Facebook-netværk for anorektikere.

Frederiksborg Amts Avis skriver, at politiet har fået henvendelser fra folk, der har set Mette forskellige steder i landet, men når hun er blevet set et sted, er hun væk, når politiet får besked.

Mor til efterlyst teenager: Frygter nogen har taget hende
Mor til efterlyst teenager: Frygter nogen har taget hende

Mettes mor, Karina Hoffmann, udtaler til Frederiksborg Amts Avis, at hun dagligt går ture for at lede efter datteren, og hun opfordrer folk til at tage kontakt til Mette, hvis de ser hende.

- Gå hen og sig: 'Er du ikke Mette?' og tilbyd hende at hjælpe med at ringe hjem," opfordrer Mettes mor.

17-årige Mette er stadig forsvundet: Tilstand kan være kritisk
17-årige Mette er stadig forsvundet: Tilstand kan være kritisk

Mette er 152 centimeter høj og spinkel af bygning. Hun var iført iført blå cowboybukser, en kort, sort dynejakke med pelskrave og brune vinterstøvler, da hun forsvandt. Siden kan hun have ændret påklædning og hårfarve.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx