Af - 27/02-14 08:30

“John Hitler”-sang indtager førstepladsen“John Hitler”-sang indtager førstepladsen

Et svulstigt dance-nummer baseret på “John Hitler”-vittigheden har erobret iTunes.

Jacob Simonsen er producer og står bag sangen “John Hitler”, som er gået ind på førstepladsen på iTunes i Danmark. Han afviser dog at have noget med Facebook-siderne, der flyder over med videoklip og vittigheder om en 12-årig handicappet drengs forkerte svar i et quizprogram.

12-årig dreng mobbes med
12-årig dreng mobbes med "John Hitler"

- Det var på ingen måde for at grine af drengen. Slet ikke, lyder det fra produceren, der har udgivet singlen under navnet Jay S.

- Jeg så klippet første gang i fredags, og jeg synes, det var nogle sjove videoer. Jeg er jo musiker, så på min Instagram-profil lagde jeg et 10-sekunders klip op, hvor jeg leger med de her “John Hitler”-ord. På kort tid fik det pludselig 3.000 likes. Det fortsatte så, og jeg lavede nummeret færdigt. 48 timer efter ligger det så nummer ét på iTunes, siger Jacob Simonsen, der tidligere har været producer for gruppen PULS.

Han fortæller, at han er i dialog med DR, som så holder familien opdateret omkring sagen.

- Problemet er, at lige pludselig bliver jeg ansigtet på hele det her fænomen. Men sandheden er, at for fem dage siden vidste jeg knap nok, hvad det var. Og det er ikke fordi, jeg tjener kassen på, at sangen ligger på førstepladsen. Lige nu er det blevet til 600 kroner, lyder det Jacob Simonsen, der er utroligt overrasket over sangens succes.

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Ung kvinde voldtaget: Selfie fik...
bt.dk
Sigtelse: Mor voldtog fireårig søn 20...
bt.dk
Fleggaard købte kendt...
bt.dk
Ejgil på 72 er træt af overklassen:...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx