Af - 12/03-17 16:39

SKAL prøves: Nu kan du få ‘Klunke Voks’ i DanmarkSKAL prøves: Nu kan du få ‘Klunke Voks’ i Danmark

Er du træt af kløende, svedige, irriterede og sure løg? Så er der godt nyt.

Bildstrecke im Grossformat »

‘Endelig et 100 procent økologisk skin care-produkt, som taler til os mænd. Et produkt, der er lavet af mænd og lavet til mænd. Det er simpelthen det bedste, naturen har at tilbyde vores klunker.’

Guide: Sådan barberer du dine klunker
Guide: Sådan barberer du dine klunker

Sådan lyder beskrivelsen i en pressemeddelelse for et produkt fra Finland, der nu er kommet til Danmark. Klunke Voks hedder det, og det er simpelthen - som navnet antyder - en voks, der er designet til at passe på mænds kronjuveler.

Ifølge Funtoys.dk, der sælger produktet som den eneste forretning i Danmark, har Klunke Voks adskillige fordele. Det anvendes både til at beskytte den tynde hud efter barbering, og så kan det angiveligt forhindre gener med lugt og sved mellem benene.

‘Med Klunke Voks er det slut med svedige, kløende, irriterede og lugtende klunker,’ lover Funtoys.dk.

Mænd går langt for bedre sex: Udsætter kønsdelene for bizar behandling
Mænd går langt for bedre sex: Udsætter kønsdelene for bizar behandling

Ifølge Aoh.dk begyndte Klunke Voks som en joke i en barbersalon i byen Tampere i Finland. Det udviklede sig dog til langt mere end det, da det viste sig, at mange finske mænd havde fået nok af irriterede og ildelugtende klunker, og så begyndte salget at tage fart.

Og nu er det så kommet til Danmark. Peter Østersø, der ejer Funtoys.dk, er finsk gift og har i den forbindelse stiftet bekendtskab med produktet, som blandt andet består af naturproduktet sheasmør.

10 ting som ALLE mænd gør, når ingen kigger
10 ting som ALLE mænd gør, når ingen kigger

Han forklarer, at produktet er ideelt til mænd, der dyrker meget sport, sidder meget ned eller marcherer meget - eksempelvis soldater. Men det kan også bruges sammen med kæresten i soveværelset.

- Hvorfor ikke bruge det som dating-produkt? Hvis du sveder af nervøsitet, inden du skal ud, eller som et spændende fælles indslag på selve daten, griner Peter Østersø.

En bøtte med 50 ml. Klunke Voks kan erhverves hos Funtoys.dk for 109 kroner. Og ‘hvem vil ikke have Danmarks blødeste løg’, som der retorisk bliver spurgt på hjemmesiden?

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Superliga-formand i krig om toppost i...
bt.dk
Se billedet: 'Årgang 0'-Rachel med...
bt.dk
Det gik galt på scenen: Her er...
bt.dk
Se listen: Her er fraværet højest på...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx