Af - 04/03-15 23:35

Nikita vil give sine 10.000 nye følgere en velkomst-selfieNikita vil give sine 10.000 nye følgere en velkomst-selfie

KU-politiker Nikita Klæstrup har fået masser af udenlandsk opmærksomhed, efter et billede af hende gik viralt på Reddit.

storybild

(Billede: Facebook / Rune Kristensen)

Da Nikita Klæstrup stod op onsdag morgen havde hun cirka 4.300 følgere på Instagram. Men det skulle et opslag på internet-forummet Reddit hurtigt ændre, og da klokken runder 23.30 onsdag aften er hun nået op på 14.300.

Opslaget på Reddit viser Nikita Klæstrup i en meget omtalt kjole til Konservativ Ungdoms 110-års jubilæumsfest, og billedet er derfor ikke nyt for danskere. Det er det til gengæld for udlandet, hvor mange af KU-politikerens nye følgere kommer fra.

- Det er meget sjovt, at udlandet på den ene eller andet måde er interesserede i mit liv og vil følge med i, hvad der sker. Men jeg ved ikke, hvor meget de ville kunne få ud af alle mine politiske statements, siger Nikita Klæstrup til metroxpress.

Hele verden går amok over danske Nikita og hendes kjole
Hele verden går amok over danske Nikita og hendes kjole

Nikita Klæstrup har også fået cirka 2.000 nye følgere på Facebook, og hun fortæller, at hun har fået et par beskeder derinde, men at hun ikke har tjekket sin "andet-mappe", der er den med beskeder fra personer, man ikke har relation til.

Det er også blevet til et opkald fra Pakistan, som hun ikke tog, men ellers har hendes nye fans mest bare kommenteret på hendes mange Instagram-billeder. Hun planlægger da også, at hun snart skal sige "hej" til de mere end 10.000 nye følgere.

- Jeg har overvejet, om jeg lige skulle tage en selfie i morgen og på dem byde dem velkommen, siger Nikita Klæstrup, der før har gjort lignede, blandt andet efter hun blev populær på billede-hjemmesiden 9gag.com.

Ekspert: Brystbillede kan styrke KU-politikers profil
Ekspert: Brystbillede kan styrke KU-politikers profil

Da hun først opdagede, at der kom en del nye følgere på hendes Instagram-profil, troede hun, at det måske var på baggrund af noget omtale i aviserne, blandt andet på grund af hendes blog på Dagens Q, men den tanke kom hun hurtigt væk fra.

- Da jeg så, at det var over 500, tænkte jeg, at det var ret sært. Det plejer ikke at ske, når det handler om politik. Så er det normalt et billede, det drejer sig om, siger hun.

Nye billeder var der ikke nogle af, men udlandet havde fået øjnene op for et gammelt, og det fandt Nikita Klæstrup ud af, efter hun havde spurgt på hendes Facebook-profil.

Anklage: Søren Pind slår politisk plat på terror
Anklage: Søren Pind slår politisk plat på terror

Billedet, der tiltrak tusinder af udenlandske følgere til Nikita Klæstrups Facebook- og Instagram-profiler var utroligt populært på Reddit, Imgur og på Twitter.


TV: Tager denne video også fusen på dig?
TV: Tager denne video også fusen på dig?

Hvis du også gerne vil følge Nikita Klæstrups Instagram, er den her.GALLERI: Nøgne mennesker dyppes i honning fra top til tå
GALLERI: Nøgne mennesker dyppes i honning fra top til tå


BLOG: Hvornår lærer vi vores sønner at respektere kvinder?
BLOG: Hvornår lærer vi vores sønner at respektere kvinder?

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Nicolas Sarkozy anholdt af politiet
bt.dk
Kendt DR-vært dater ny mand
bt.dk
Midt i skandalen: Facebooks ansatte...
bt.dk
35-årig far dræbte sine børn og tog...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx