Af - 02/03-16 08:45

Ekstra lommepenge: Sådan tjener du op til 2000 kroner på en dagEkstra lommepenge: Sådan tjener du op til 2000 kroner på en dag

Foråret betyder loppemarked-sæson, og det kan du tjene gode penge på. Sælger du ud i dine gemmer, kan du snildt tjene til huslejen, sommerferien eller en vild bytur.

Bildstrecke im Grossformat »

Med nogle enkelte tricks kan du let tjene gode penge til huslejen, påskeferien eller måske noget helt nyt tøj.

Op til 2000 kroner om dagen. Det er hvad Amalie Rokkjær, Lærke Trolle Nielsen og Ida Taglioni har erfaring med tjene på at sælge deres brugte ting på loppemarkeder - og det er hovedsageligt tøj, der sælger godt.

”Det tøj, der er i bedst stand, sælger bedst. Men det er også forskelligt, efter hvem der kigger på det,” fortæller Amalie Rokkjær.

Prisen er svaret
Pigerne fremhæver især én bestemt taktik, der er særligt vigtig, hvis man vil have mange penge ud af loppe-gængernes lommer.

”Man skal ikke sætte for høje priser, det handler jo om at komme af med det,” lyder Amalie Rokkjærs råd til, hvordan man lettest får solgt sit gamle kluns.

”Man skal sælge alt billigt. Jeg har solgt alt mit tøj for 20-50 kroner. Det er kun mærkevarer, jeg tager over 100 kroner for,” fortæller Lærke Trolle Nielsen.

Nyt dansk supermarked hyldes i udlandet
Nyt dansk supermarked hyldes i udlandet

Et andet godt råd handler om at give rabat, hvis folk køber mere end én ting.

”Mængde-rabat. Det virker godt. Selvom man måske synes, noget er mere værd, end prisen man sælger det til, skal man ikke holde på det,” siger Ida Taglioni.

Ifølge Lærke Trolle Nielsen afhænger fortjenesten også af, hvor man tager på loppemarked henne.

”Papirøen er der, hvor jeg har tjent mest,” siger hun, og fortæller at det er et godt sted, fordi der er meget plads og hyggeligt at være, derfor bliver folk der længe. Samme oplevelse har Amalie Rokkjær med Carlsberg om sommeren, hvor hun fremhæver den hyggelige beliggenhed og den gode stemning.

Weekendguide: Lopper og knurhår i Aarhus
Weekendguide: Lopper og knurhår i Aarhus

Her kan du se en oversigt over udvalgte loppemarkeder i Danmark:


Kilde: Markedskalenderen.dk

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Ung mand anholdt for vanvidskørsel...
bt.dk
Ny aftale rammer danske cirkusser:...
bt.dk
BTs Formel 1-korrespondent: Så mange...
bt.dk
Populær DR-vært stopper på program:...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx