Af - 21/10-15 13:59; Opdateret: 21/10-15 14:49

Narkopåvirket indbrudstyv faldt i søvn under flugtenNarkopåvirket indbrudstyv faldt i søvn under flugten

Fanø Vadehavscenter blev tirsdag udsat for tyveri og hærværk. Den ene af to gerningsmænd nåede dog aldrig langt, før politiet kunne kunne give ham håndsmykker på.

storybild

Vadehavscentret, som tirsdag morgen blev udsat for herværk. (Billede: Google Maps)

En dygtig indbrudstyv sørger altid for: 1) Ikke at blive bemærket. 2) Aldrig at efterlade sig spor.

For to vestjyske mænd stod de to universelle huskeregler vist ikke soleklart, da de i går gik på rov i Fanø Vadehavscenter på Fanø vest for Esbjerg.

De to blev nemlig både opdaget og efterlod sig masser af spor. Ja, faktisk var den ene af de to gerningsmænd sporet i selv, der i sidste ende gav politiet en dobbelt anholdelse.

Kort efter anmeldelsen af tyveriet kunne politiet nemlig samle den ene mand op ude foran gerningsstedet. Her var han - stærkt narkopåvirket - gået kold på cykelstien.

LÆS OGSÅ: Fire år gammel ispind fælder indbrudstyv

LÆS OGSÅ: Nu advarer politiet: Indbrudstyv med rute over designer-hjem

- Den anden fik vi hurtigt en idé om, hvem var, så ham kunne vi samle ham op på adressen, siger Peder Jessen, politikommissær ved Lokalpolitiet Esbjerg.

- Der er umiddelbart ingen oplysninger om stjålne ting fra Vadehavscentret, men mere om herværk. Både inden- og udenfor på nogle biler, siger Peder Jessen, som fortæller, at politiet på adressen for gerningsmanden - ham, der formåede at flygte - fandt tyvekoster fra andre indbrud samt en pose med narko:

- Vi fandt nogle ting, der stammer fra tyveri fra biler samt en pose med 15 gram amfetamin, siger Peder Jessen og fortæller, at begge gerningsmænd er sigtet i sagen og vil blive stillet for en dommer, når sagen er færdigbehandlet hos politiet.

Begge mænd er løsladt igen.

LÆS OGSÅ: Lasse fik nok: Formodet indbrudstyv fik uforglemmelig køretur

LÆS OGSÅ: Idiot tyv glemmer gevinster ved indbrud

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx