Af - 20/10-15 06:19; Opdateret: 20/10-15 08:26

Mand jagtet og stukket med kniv af bekendt i FrederikshavnMand jagtet og stukket med kniv af bekendt i Frederikshavn

Formodet gerningsmand sigtes for forsøg på manddrab efter at have stukket 44-årig i ryggen med kniv.

En 44-årig mand søgte mandag aften tilflugt på et værtshus, efter at han var blevet jagtet af en mand med kniv gennem Frederikshavns gader.

Da manden kom ind på værtshuset Lygten, fortalte han, at han var blevet stukket i ryggen med kniv, oplyser Nordjyllands Politi til Ritzau.

- Der bliver sendt en ambulance ned til ham, og han bliver kørt på Hjørring Sygehus. Han fortæller, at han kender gerningsmanden, og han får ledt politiet på sporet. Man får ham anholdt på en adresse i Frederikshavn, siger vagtchef Michael Elkjær fra Nordjyllands Politi.

Den anholdte er en mand på 47 år. Han skal nu undersøges og afhøres af politiet, og han bliver sigtet for forsøg på manddrab.

Præcis hvordan de to kender hinanden, ved politiet ikke.

- Vi får oplyst, at forurettede mødes med gerningsmanden et sted i Frederikshavn, og så bliver han jagtet af gerningsmanden og tager så flugten hen til den her restauration, og det er i den forbindelse, at han bliver stukket i ryggen, siger Michael Elkjær.

- Hvad der har foranlediget det, ved vi ikke endnu, og vi ved ikke, hvad tvisten har drejet sig om, lyder det videre.

Den forurettede er blevet behandlet på sygehuset, hvor man kunne konstatere, at han var blevet stukket en enkelt gang med kniv i ryggen. Politiet har ikke fået oplyst, hvor dybt eller bredt såret er.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Mads Langers skade forværret: 'Jeg...
bt.dk
Cirque du Soleil-artist styrtet i...
bt.dk
Nikolaj Jacobsen overrasker: Udtager...
bt.dk
Danskere snyder eller dummer sig:...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx