21/03-14 15:50

27-årig dømt for at tæske samlever til døde27-årig dømt for at tæske samlever til døde

En 27-årig mand får syv års fængsel for dødsvold mod sin samlever på 28 år, der blev fundet med 32 ribbensbrud

storybild

En 27-årig mand får syv års fængsel for dødsvold mod sin samlever på 28 år, der blev fundet med 32 ribbensbrud. (Billede: Google Maps)

Den 28-årige Ann Kirkeby blev fundet død i sit hjem i Sunds nær Herning 24. juni sidste år. Dødsårsagen var særdeles brutal vold, og Retten i Herning har fredag kendt kvindens 27-årige samlever skyldig i vold med døden til følge.

Han er idømt syv års fængsel, skriver Herning Folkeblad.

Bayern Münchens præsident skal i fængsel
Bayern Münchens præsident skal i fængsel

En obduktion af den 28-årige kvinde viste, at hun havde 32 brud på ribbenene, brud på fire lænderyghvirvler, sammenklappede lunger, en bristet lever og nyre samt blodsamlinger i hovedet.

Den 27-årige mand er dog frifundet for at undlade at tilkalde hjælp. Han faldt i søvn efter overfaldet. I et grundlovsforhør kort efter anholdelsen har den 27-årige ifølge politiet erkendt, at han slog kvinden i ansigtet, at han gav hende et såkaldt "nyrehug" og i øvrigt fejede benene væk under hende.

Fængselsstraf for bombetrussel mod boyband
Fængselsstraf for bombetrussel mod boyband

Under sagen ved Retten i Herning har den 27-årige mand ligeledes erkendt vold, men han nægter sig skyldig i den grove vold med døden til følge.

Efterlod kvinde til døden i sump: 49-årig kvinde dømt
Efterlod kvinde til døden i sump: 49-årig kvinde dømt

Den 27-årige har tidligere forklaret i retten, at parret havde været oppe at slås, fordi Ann Kirkeby angiveligt havde brugt en børneopsparing på 30.000 til parrets fælles søn.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx