Af - 29/03-14 08:33

18-årig svingede med økse ved gymnasiefest – flere måtte undvige18-årig svingede med økse ved gymnasiefest – flere måtte undvige

En småberuset gymnasieelev måtte i aftes overmandes af politiet, da han var blevet smidt ud fra en gymnasiefest i Nordjylland.

storybild

Unge til gymnasiefest på Frederikshavn Gymnasium blev i aftes vidner til, at en ung mand svingede om sig med en økse, da han var blevet smidt ud. (Billede: Google Earth & YouTube)

En 18-årig mand truede i aftes flere personer med en økse, efter han i aftes blev smidt ud fra en gymnasiefest i Frederikshavn, rapporterer DR Nordjylland.

Manden er sigtet for forsøg på kvalificeret vold og ulovlig våbenbesiddelse.

Han truede bankansatte med rød økse
Han truede bankansatte med rød økse

Den 18-årige mand, der er elev på det nordjyske Frederikshavn Gymnasium, var kort forinden blevet smidt ud fra en gymnasiefest efter noget småtumult, oplyser vagtchef Per Vagn Nielsen ved Nordjyllands Politi.

- Han er råbende og højrøstet, og svinger med øksen mod flere personer, der må undvige for ikke at blive ramt, siger vagtchefen til DR Nordjylland.

Teenagepiger truede med økse i groft gaderøveri
Teenagepiger truede med økse i groft gaderøveri

Manden blev overmandet af politiet og afhørt, men kunne tage hjem i sin egen seng for at sove sin brandert ud – dog som nævnt med to sigtelselser. Han var småberuset og har aldrig tidligere begået kriminalitet.

Frederikshavn Gymnasium har godt 700 elever.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx