Af - 14/04-15 21:00

SF i drille-offensiv om dagpenge: Sidste chance, HelleSF i drille-offensiv om dagpenge: Sidste chance, Helle

Onsdag lægger SF med en række annoncer i aviser og på nettet nyt pres på regeringen og Helle Thorning-Schmidt for at få dagpengeområdet i fokus.

storybild

I en ny kampagne vil SF sætte regeringen og Socialdemokraterne under pres i en drillende kampagne. Det skal ske under sloganet 'Det dagpengeproblem, vi kender.'

Hver time af døgnet mister knap to danskere dagpengene, og det er derfor Pia Osen Dyhr nu opfordrer statsministeren til at bruge den unikke mulighed, som hun stadig har, til sammen med SF at få løst dagpengesituationen:

- Statsministeren har tidligere kaldt dagpengereformen for noget bras, og det kunne jeg ikke være mere enig i. Reformen har været en katastrofe, men hvis Venstre og Dansk Folkeparti igen får regeringsmagten, så er muligheden spildt. Derfor er vi nødt til én gang for alle at løse dét dagpengeproblem, vi desværre kender alt for godt, siger Pia Olsen Dyhr.

Med annoncen efterspørger hun klare svar fra regeringen:

- Socialdemokraterne har i de seneste uger lavet kampagner om mange forskellige områder. Men der mangler ét område: Dagpenge. Derfor laver vi denne annonce, som med et glimt i øjet udfylder det hul.

Thorning og Løkke duellerer om terror og kontanthjælp
Thorning og Løkke duellerer om terror og kontanthjælp

Og hvis statsministeren ikke vil løse problemet inden valget, så bør hun de i det mindste melde klart ud, hvad Socialdemokraterne vil gøre efter et valg:

- Jeg håber selvfølgelig, at regeringen vil bruge det nuværende flertal i Folketinget til at sikre et bedre dagpengesystem. Det vil SF blive ved med at presse på for. Dagpengereformen har mindsket trygheden på arbejdsmarkedet markant, og den tryghed er vi nødt til at genskabe. Men i det mindste bør Socialdemokraterne inden valget melde klart ud, hvordan de vil løse dagpengeproblemet. Det fortjener vælgerne.

LÆS OGSÅ: Cepos: Thorning lukker øjnene for reform-realiteter

LÆS OGSÅ: V: Thornings reform-kurs er kynisk valgstrategi

LÆS OGSÅ: Lykketoft roser Thorning: - Hun er i strålende form

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx