Af - 24/09-14 08:13; Opdateret: 24/09-14 09:57

Mikael fortryder sin ansigtstatovering: Skræmte virksomheder vækMikael fortryder sin ansigtstatovering: Skræmte virksomheder væk

35-årige Mikael Jensen måtte konstatere, at en ansigtstatovering skræmte virksomheder væk, da han efter en fængselsdom skulle tilbage på arbejdsmarkedet.

storybild

35-årige Mikael Jensen. (Billede: Horsens Kommune, Per Algreen )

Da 35-årige Mikael Jensen fra Horsens efter en fængselsdom på fem år skulle forsøge at vende tilbage til arbejdsmarkedet, måtte han sande, at hans ansigtstatovering var en større hindring end straffeattesten.

- På et tidspunkt var jeg til samtale om et job som lagerarbejder, og da lederen så mit ansigt, spurgte han, om han måtte fotografere det og vise det til sine medarbejdere. Det sagde jeg ja til, og han lovede at ringe tilbage. Jeg hørte bare aldrig fra ham, siger Mikael Jensen.

Anettes tatovering gik galt: Har fået skåret huden af
Anettes tatovering gik galt: Har fået skåret huden af

- Jeg oplevede, at en del virksomheder lukkede døren for mig på grund af min ansigtstatovering. I dag fortryder jeg, at jeg fik den, siger Mikael Jensen, som efter en række afslag blev kontaktet af Jobcenter Horsens.


Foto: Horsens Kommune, Per Algreen. Til daglig gemmer Mikael Jensen sig lidt i stenhuggeriets værksted omme bagved. Den direkte kundekontakt må han vente med, til hans tatovering i ansigtet er fjernet.

I jobcenteret fandt man et sten - og billedhuggeri, som ville kunne tilbyde Mikael Jensen fire ugers virksomhedspraktik, men virksomheden stillede et krav til Mikael:

- Jeg hylder i princippet rummelighed på min arbejdsplads, og hvad angår tatoveringer, har jeg selv mange af dem. Mikaels tatovering var imidlertid grænseoverskridende, fordi den viser et kranie. Her i forretningen kommer mange mennesker, som har døden tæt inde på livet, og et kranie kunne virke stærkt provokerende, fortæller Filip Møller, som har Filips Sten & Billedhuggeri.


Foto: Horsens Kommune, Per Algreen. Billedhugger Filip Møller.

Han foreslog derfor, at Mikael Jensen fik fjernet sin tatovering i ansigtet, og i løbet af de kommende 18 måneder skal Mikael Jensen have fjernet den via laserbehandling.

Fodboldfans foreviger VM-skandale
Fodboldfans foreviger VM-skandale

Med hensyn til jobsituationen så har Mikael Jensen nu fået forlænget sin virksomhedspraktik hos Filip Møller med tre måneder, og arbejdsgiveren har lovet ham fast arbejde, hvis tingene fortsætter som hidtil.

Har du en tatovering i ansigtet, og har du oplevet problemer i forbindelse med jobsøgning pga. det, så hører Metroxpress gerne fra dig. Skriv til news@mx.dk


Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Her er vinderen af 'Divaer i Junglen'
bt.dk
Ny popularitetsmåling: Topminister...
bt.dk
Dansk firma skovler millioner ind...
bt.dk
FCM er danske mestre - Brøndby...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx