Af - 19/03-14 22:43

Politiker raser mod danse-stjernes 'homo-barn'Politiker raser mod danse-stjernes 'homo-barn'

Kristendemokraternes formand er forarget over såkaldte regnbuefamilier. Barnet har brug for modspil fra begge køn, mener han.

storybild

Kristendemokraternes formand Stig Grenov (til venstre) mener ikke, at samfundet skal støtte homoseksuelle i at få børn. Det er danseren Silas Holst, aktuel i Tivolis opsætning af musicalen Grease, uenig i. (Billede: Polfoto/MX-montage/arkiv)

Den 31-årige danser Silas Holst og ægtemanden Johannes Nymark skal være forældre – og det er den tidligere Vild med Dans-vinders gymnasieveninde Louise Mahnkopf, der skal føde barnet.

Trioens venner er formentlig lykkelige på de vordendes forældres vegne, mens hos Kristendemokraternes formand Stig Grenov vækker konstellationen ikke varme følelsler.

- Det naturlige for et barn er at have én mor og én far. Derfor burde homoseksuelle ikke have adgang til kunstig befrugtning, sådan som tilfældet er her, siger han til mx.dk.

Man er enten mand eller kvinde. Eller lidt begge dele?
Man er enten mand eller kvinde. Eller lidt begge dele?

- Det sender et forkert signal, at bøsser og lesbiske kan få børn ved kunstig befrugtning, for en familie består altså af far og mor og børn. Og det er egoistisk, fordi man sætter sine egne ønsker som voksen over barnets tarv, tilføjer han og tager dermed afstand fra de såkaldte regnbuefamilier, der for eksempel – som i Silas Holsts tilfælde – kan bestå af to mænd og en kvinde:

- Hvis familien bryder op, så forestil dig, hvilket rivegilde det vil være om, hvem der skal have barnet. Så på alle ledder og kanter er det ikke okay – for barnets skyld, mener den kristendemokratiske formand.

Lykke i Middelfart: 11-årige Yasmin må blive i Danmark
Lykke i Middelfart: 11-årige Yasmin må blive i Danmark

Silas Holst, Johannes Nymark og Louise Mahnkopf har ifølge Her & Nu købt en villa sammen i københavnerforstaden Brønshøj, hvor de vil bo sammen med barnet, der kommer til verden til efteråret.

I Folketinget er et stort flertal tilsyneladende uenige med Kristendemokraterne, der som bekendt slet ikke formåede at blive valgt ind ved sidste valg. I hvert fald fik regeringen uden problemer sidste år vedtaget en lov, der gjorde livet lettere for regnbuefamilier.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx