Af Ritzau - 29/01-17 09:29; Opdateret: 29/01-17 10:25

Politi efterforsker voldtægt i en smøge i FrederikshavnPoliti efterforsker voldtægt i en smøge i Frederikshavn

Nordjyllands Politi leder efter gerningsmanden til en voldtægt, som skulle være fundet sted natten til søndag.

storybild

Tidligt søndag morgen er to overfald fundet sted i det nordjyske. I Frederikshavn er en 29-årig kvinde blevet overfaldet og voldtaget, og i Aalborg er en 19-årig kvinde blevet ovefaldet. (Billede: Free/Colourbox)

Politiet har søndag morgen afspærret et stykke af Kalkværksvej i Frederikshavn efter en anmeldelse om en voldtægt af en 29-årig kvinde.

Nordjyllands Politi fik anmeldelsen klokken 5.21.

Ifølge vagtchefen har kvinden forklaret, at voldtægten fandt sted i en smøge ved Kalkværksvej, som hun gik ad på vej hjem efter en bytur i Frederikshavn.

- Ud for nummer tre på Kalkværksvej bliver hun overfaldet og voldtaget af en mandsperson, som hun giver et sparsomt signalement af, siger vagtchef ved Nordjyllands Politi Mogens Hougesen.

Han beskrives som cirka 20 år gammel, 170-180 centimeter høj, sort hår og lys i huden. Han talte desuden gebrokkent dansk.

Politiet vil gerne høre fra folk, som kender til eller har set nogen, der passer til det signalement.

- Vi er interesseret i at høre fra nogen, der har set en mand i det her område eller set nogen følge efter kvinden væk fra værtshusmiljøet i Frederikshavn. Det kan være en taxi eller et postbud, som er ude på den tid, siger Mogens Hougesen.

Kvinden blev efter overfaldet fundet på jorden af en bekendt, som hørte hende græde, da han selv var på vej hjem fra byen. Sammen ringede de og anmeldte voldtægten til politiet.

Kort tid efter fandt et andet overfald mod en kvinde sted i det nordjyske.

En 19-årig kvinde var på vej hjem fra byen i Aalborg ad Karolinelundsvej lidt før klokken 6 om morgenen, da hun hørte en cykel blive smidt på jorden bag sig.

Kort efter blev hun overfaldet bagfra.

- Hun skreg, sparkede og gjorde ved, og så forsvandt manden. Hun fortæller, at han havde skæg, men ellers er signalementet sparsomt.

- Også til denne episode savner vi vidner, som skulle have set noget omkring klokken 6 i det område, siger Mogens Hougesen.

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Folk gør tykt grin med Fakta efter...
bt.dk
Bank går konkurs
bt.dk
Medie: Hooligans planlægger VM-angreb
bt.dk
Jonas blev indlagt i et...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx