Af - 27/08-14 15:39

Sex og skænderier: Forfatter udgiver 1.200 sms'er med ekskærestenSex og skænderier: Forfatter udgiver 1.200 sms'er med ekskæresten

Fandt gamle sms-beskeder frem og var godt underholdt. Nu udgives de i bogform.

storybild

Ida Holst udgiver fredag sin nye bog "Hej søde", der udelukkende består af sms-beskeder. (Billede: Privatfoto/Presse)

Ingen langtrukken indledning, ingen beskrivende afsnit - forfatter Ida Holsts nye bogudgivelse "Hej Søde" består kun af sms-beskeder, som blev sendt mellem hende og en daværende kæreste.

- I bogen møder læseren et forhold mellem to personer, der aldrig skulle have været kærester. Det er kun det seksuelle, der holder dem sammen. Et klassisk dårligt forhold hvor kvinden hele tiden prøver at få manden til at forstå, hvad hun har brug for - men han fatter det aldrig. For ham er god mad og sex rigeligt, samt opvartning ad libitum, skriver forfatter Ida Holst til metroxpress.

Ekskærestens sande identitet er skjult i bogen, hvor hovedpersonernes navne er Amalie og Kasper. Før udgivelsen har Ida Holst talt med en professor i ophavsret, om hun gjorde noget ulovligt ved at bruge ekskærestens sms'er på den måde.

- Alle sms'er er ændret/gennemarbejdet, så de juridisk er lovlige, lyder det fra forfatteren, der ikke har spurgt eksen, om det er i orden med ham.

- Problemstillingerne er gjort generelle, for jeg er ikke ude på at skade hverken 'Kasper' eller hans familie. Bogen er tænkt som en beskrivelse af et klassisk dårligt forhold, som vi alle kender. Det er personligt men ikke privat, og intime detaljer er ikke med.

Nyt tilbud til desperate singler: Køb en fup-kæreste på nettet
Nyt tilbud til desperate singler: Køb en fup-kæreste på nettet

Det betyder dog ikke, at det er kedelig læsning. Læserne kan især glæde sig til afsnittet 'juli', hvor Amalie opdager, at Kasper har filmet hende, mens hun er i færd med at give ham et blowjob.

Sms-beskederne gemte forfatteren i første omgang for at analysere forholdet.

- I starten af forholdet var det yndigt og jeg gemte vores sms'er. Det blev så en vane at gemme beskederne (er nok lidt OCD-agtig), og efter et år havde jeg 3.200 sms'er. Jeg gemte dem mest for at kunne gå tilbage og læse om vores forhold. Analysere alt til bevidstløshed som kvinder jo gør, og så skrive en ny sms for at få Kasper til at forstå, hvilke problemer vi kæmpede med. Meget dumt.

Løj for kæresten om kidnapning: Ville hellere drikke
Løj for kæresten om kidnapning: Ville hellere drikke

Fem år senere læste forfatteren sms'erne, som hun havde printet ud og gemt i en mappe. Hun var godt underholdt.

- Jeg kunne pludselig også se mig selv udefra - totalt hysterisk og Kasper er en snylter, der kun modtager og aldrig yder noget selv.

Hvad kan vi så lære af "Hej Søde"? Forfatteren har et bud på styrken ved formen og indholdet i bogen.

- Styrken er, at alle kan læse den. Den er utrolig nem at læse fordi den er bygget op som talebobler. Jeg vil gerne nå bredt ud, så alle kan være med. Desuden er den sjov, og kvinder lærer måske lidt om hvilken type mand, de ikke skal vælge. Hvis en mand ikke har gjort noget som helst for en kvinde indenfor de første måneder af forholdet, så sker det aldrig. Alt for mange kvinder ordner alt, og manden er passager. Så udvikler kvinden sig til hystade i ren frustration og manden fatter intet, skriver Ida Holst.

Bogen udkommer fredag d. 29. august og koster 99 kroner.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Afrikaneres vilde VM-drøm: Vil bruge...
bt.dk
Lægen troede, hun bare var...
bt.dk
Forholdet gik i stykker, da hun...
bt.dk
Lægger op til ny kæmpe fight:...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx