Af - 22/06-16 13:49; Opdateret: 22/06-16 17:57

TV: Her er forskellen på danskeres og indvandreres byturTV: Her er forskellen på danskeres og indvandreres bytur

En sjov YouTube-video handler om forskelsbehandling i nattelivet.

Se Arian Planets video her. Sketchen om byturen begynder 40 sekunder inde. Se video i større format i vores videosektion Videoportal

Skuespilleren Arian Kashef har udgivet endnu en af sine mange video-eksperimenter og sketches. I en af de seneste handler det om forskellen på danskeres og indvandreres mulighed for at komme ind på en natklub.

I videoen ses først en ung dansk mand, der skal i byen. Han er ikke længe om at gøre sig klar, og da han står overfor en dørmand, får han lov til at komme ind, selv om han er iført sokker og sandaler.

Da indvandrerfyren i sketchen bliver inviteret i byen, gør han meget mere ud af sig selv og bruger blandt andet en time på at sætte hår. Det helt rigtige jakkesæt findes frem, og han tager mod natklubben i højt humør.

Men da han står overfor dørmanden, mødes han med ordene: "Hej med dig lille ven, er du ude på ballade i aften?" og "Jeg hopper ikke på dine løgnehistorier". Og dørmanden ender med at afvise ham.

- I bund og grund er det en humoristisk scene, der så har en dyb betydning, fordi det foregår i virkeligheden. Folk med anden etnisk baggrund har svært ved at komme ind på diskoteker. Det er et faktum, siger 20-årige Arian Kashef, der studerer på skuespillerskolen.

- Jeg har selv oplevet det masser af gange, siger han.

Han understreger, at overdrivelse fremmer forståelse i video-sketchen. Men det bunder i virkeligheden.

- Jeg er mange gange kommet med fint tøj på, og oplevet at vagter finder på de vildeste undskyldninger. Så er mit skæg for langt, eller jeg har de forkerte sko på, siger Arian Kashef.

Se flere videoer fra Arian Planet på YouTube. Blandt andet er der flere videoer om forskelle på danskere og indvandrere.

Dansk eksperiment tester gavmildhed: Hør de rørende ord fra en hjemløs
Dansk eksperiment tester gavmildhed: Hør de rørende ord fra en hjemløs

Eksperiment: Hvor mange hjælper offer for tasketyv i København?
Eksperiment: Hvor mange hjælper offer for tasketyv i København?

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx