Af Agnete Finnemann Scheel - 30/09-15 08:14; Opdateret: 30/09-15 08:53

Rektor klar til politianmeldelse: Omstridt introfest rykker til KøbenhavnRektor klar til politianmeldelse: Omstridt introfest rykker til København

Omstridt introfest kommer til hovedstaden, og allerede nu er der varslet politianmeldese.

storybild

Arkivfoto (Billede: Polfoto)

Alt for mange solgte billetter til et alt for lille lokale. En fest, kaldet 'Den officielle introfest' i Odense, endte med en politianmeldelse af arrangørerne bag.

Nu har samme arrangør stablet et nyt lignende arrangement på benene, men denne gang i København, hvor nye 1.g'ere, 10. klasser og efterskoleelever via Facebook inviteres til 'Introfesten 2015'.

Arrangementets side på Facebook præsenterer en lang liste af skoler, der står som samarbejdende, 'tilmeldte' skoler.

Er du interesseret i nyheder fra København, så like MX KØBENHAVN her.

Kæmpe fredagsbar i Aarhus bliver større end nogensinde
Kæmpe fredagsbar i Aarhus bliver større end nogensinde

Ørestad Gymnasium er en af dem, men rektor Allan Kjær Andersen kender ikke til arrangementet.

- Vi vil selv bestemme, hvad vores navn skal bruges til. Vi synes, at det er misbrug af vores brand, at Ørestad Gymnasium deltager i noget, som vi ikke har givet tilsagn om, at vi deltager i, siger rektoren for gymnasiet på Amager til DR Fyn.

Lige nu er der over 3.500 tilmeldte til arrangementet på Facebook. Festen afholdes 10. oktober på Astridsvej 71, 2300 København S.

Billetto, hvor billetterne kan købes, kan ikke oplyse, hvor mange billetter, der er solgt til arrangementet. Det er kun arrangørerne, der kan det, lyder forklaringen.

Ejerne af det sted, hvor festen i København bliver afholdt, ønsker ikke at udtale sig til DR Fyn. Det er ikke lykkedes at få kontakt til arrangørerne.

Gymnasierne i Odense oplevede også at finde deres navne på gæstelisten uden at kende til arrangementet. Og her endte de almene gymnasier og HF-skoler på Fyn med at gå sammen om at politianmelde introfesten.

Det er Ørestads Gymnasium også klar til at gøre, forklarer rektoren.

- Hvis ikke de fjerner vores navn fra arrangementet, så vil vi politianmelde dem for misbrug af vores brand og for ulovlig markedsføring, siger Allan Kjær Andersen.

LA raser: Aarhus fyrede 9 millioner af på festuge
LA raser: Aarhus fyrede 9 millioner af på festuge

I Odense oplevede mange unge, som ikke kom ind til festen på grund af pladsmangel, at de efterfølgende ikke kunne få deres penge refunderet. De kunne ikke komme i kontakt med arrangørerne.

Lokaleejerne i København har haft kontakt til arrangøren, som forklarer, at der blot er solgt 18 billetter til arrangementet i oktober.

Arrangøren oplyser gennem lokaleejerne, at der til det fynske arrangement var 800 mennesker igennem i løbet af aftenen.

LÆS OGSÅ: Hemmelig fest vil genskabe blodig ravefest - med ægte blod

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx