Af - 27/03-14 08:13; Opdateret: 27/03-14 08:25

Arne Jacobsen-tegnet sportshal brændt ned: - Det er simpelthen så forfærdeligtArne Jacobsen-tegnet sportshal brændt ned: - Det er simpelthen så forfærdeligt

Sportshallen i Gentofte er fuldstændig nedbrændt.

storybild

(Billede: Polfoto/JENS DRESLING)

Onsdag aften opstod der brand i Charlottenlund Badminton Klub i Gentofte. Politiet meddeler, at hallen er udbrændt.

- Vi er stadig derude og er i gang med at efterslukke og nedkøle. Så snart brandvæsnet er færdige derude, kan vi foretage en undersøgelse og finde frem til brandårsagen, fortæller vagtchef Ulrik Linden fra Nordsjællands Politi.

Selvom sportshallen er beliggende i et befolket område, har der ikke været røgproblemer.

- Så vidt jeg er orienteret, har der ikke været gener med røgen. Hvorvidt et sådan problem opstår, afhænger af mange faktorer, blandt andet hvordan bygningen brænder, vindretning og lignende. Men umiddelbart har vi ikke oplevet problemer, siger han.

Badmintonhal i voldsom brand
Badmintonhal i voldsom brand

Klubben arbejder på løsning
Politiet modtog anmeldelsen om branden klokken 21.14 i går aftes. I Charlottenlund Badminton Klub er man selvfølgelig kede af tabet af sportshallen, der blev bygget i 1934

- Det er simpelthen så forfærdeligt og sørgeligt, at det næsten ikke er til at tro, skriver Charlottenlund Badminton Klub på klubbens hjemmeside.

- Vi har en af Danmarks bedste klubber, indeholdende de mest fantastiske mennesker og personligheder. Derfor er det vigtigt at vi nu står sammen, og sikre klubbens overlevelse, herunder den nerve og klub-ånd som altid har været tilstede i CBK, understreger de.

Charlottenlund Badminton Klub forventer, at de inden søndag har fundet en løsning på alle klubbens aktiviteter.

Ældre sengeliggende mand tabte glød i sengen og kunne ikke flygte
Ældre sengeliggende mand tabte glød i sengen og kunne ikke flygte


Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx