Af Ritzau - 23/09-16 05:40; Opdateret: 23/09-16 12:09

Politiet anholder mand efter bandeskyderi i NæstvedPolitiet anholder mand efter bandeskyderi i Næstved

30-årig blev ramt af flere skud og fløjet til Rigshospitalet, men han er nu uden for livsfare.

storybild

Politiet i Næstved efterforsker en episode, hvor en mand natten til fredag er blevet ramt af skud. (Billede: Free/Colourbox)

En 30-årig mand er natten til fredag blevet ramt af skud i Næstved, oplyser Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi.

Politiet fik anmeldelsen om skyderiet klokken 00.32. Manden er blevet ramt af flere skud, men er ikke livsfarligt kvæstet.

Fredag formiddag oplyser politiet, at en mand, der sættes i forbindelse med skyderiet, er anholdt.

- Vi har anholdt en mand, som vi i øjeblikket afhører for at få klarlagt hans andel i episoden, siger politiinspektør Kim Kliver, Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi.

- Jeg kan ikke sige så meget lige nu, men vi har besluttet at lave nogle undersøgelser, efter at en person blev indbragt på stationen med skudhuller i sig, siger Kim Kliver.

Politiet ønsker på nuværende tidspunkt ikke at komme med oplysninger om den anholdte mand, men ifølge Kim Kliver mener politiet, at skudepisoden er banderelateret.

- Den personkreds, vi arbejder med, har en relation til bandemiljøet, men man kan naturligvis godt være en del af bandemiljøet uden at have noget med skudepisoden at gøre. Det undersøger vi nærmere, siger Kim Kliver.

- Lige nu har vi travlt med at lægge det nødvendige efterforskningsmæssige pres for at komme til bunds i, hvem der står bag dette helt uacceptable skyderi, siger Kim Kliver.

Det er fredag sparsomt med oplysninger om, hvordan selve skudepisoden foregik, ud over at det 30-årige offer er blevet ramt flere gange.

Han er i helikopter blevet fløjet til Rigshospitalets traumecenter, hvor han meldes uden for livsfare.

Skyderiet skete på Parkvej ved et Rema 1000-supermarked ikke langt fra politigården i Næstved. Derfor nåede politiet hurtigt frem til stedet. Ifølge eb.dk var betjentene iført skudsikre veste.

Naboer fortæller til eb.dk, at de hørte flere skud, som de i første omgang troede, var fyrværkeri.

Politiets teknikere har natten til fredag og i de tidlige morgentimer lavet tekniske undersøgelser på stedet, som fredag formiddag fortsat var afspærret.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx