Af - 03/03-14 16:30

Derfor sælger Rune sig selv for en kroneDerfor sælger Rune sig selv for en krone

33-årige Rune Bjerre sætter sig selv til salg på Den Blå Avis blandt ophæng til fladskærmen og brugte fjernbetjeninger.

storybild

Tv-tilrettelæggeren Rune har sat sig selv til salg på Den Blå Avis. (Billede: Privatfoto)

Rune Bjerre har taget begrebet om at sælge sin arbejdskraft bogstaveligt. Nu har han taget skridtet fuldt ud, og sat sig selv til salg på Den Blå Avis, dba.dk.

Den 33-årige tv-tilrettelægger blev uddannet i sommer, og er nu klar til sit første såkaldte voksenjob. Indtil videre har han gået ledig i knap halvanden måned.

Man fínder ham under kategorien 'tilbehør til tv'. Se annoncen her.

- Jeg håber, at få et dejligt job, hvor der er plads til at være kreativ. Og så må det gerne være lidt uforudsigeligt en gang imellem, siger Rune Bjerre til mx.dk

Chok: Nu er hver fjerde ung arbejdsløs
Chok: Nu er hver fjerde ung arbejdsløs

Bagmanden bag den uortodokse jobannonce håber på, at den alternative tilgang vil give pote hos en kommende arbejdsgiver.

- Produktionsselskaberne får mange ansøgninger. Rigtig mange, og man kan godt føle, at en traditionel papiransøgning ender i bunke med en masse andre papirer, siger Rune Bjerre til mx.dk.

Det er ikke første gang, at den kreative tv-tilrettelægger har tænkt ude af boksen, når det kommer til ansøgninger. Tidligere har evnen til at kunne alfabetet bagfra for eksempel landet ham et job indenfor børne-tv.

- Det var selvfølgelig ikke udelukkende den egenskab, men også fagligheden. Jeg kan godt lide at skille mig lidt ud, lyder det fra Rune Bjerre til mx.dk.

Arbejdsløs? Disse brancher mangler hænder
Arbejdsløs? Disse brancher mangler hænder

Drømmejobbet skulle være indenfor børne-tv, hvor Rune tidligere har arbejdet.

- Jeg kunne godt tænke mig at være med til at lave tv-programmer til børn, som for eksempel 'Voksenfælden' på DR ULTRA, siger Rune Bjerre.

Prisen på annoncen er sat til en krone, men den håbefulde tv-tilrettelægger håber på, at folk vil byde ham op i pris, eller i løn, om man vil.

Indtil videre står der ikke så meget om Runes faglige kunnen i DBA-annoncen.

Han håber, at eventuelle arbejdsgivere vil ringe og få en snak med ham om den afdeling.

- Det er lidt ligesom, hvis man har et gammelt skab til salg, så ringer man også lige og får en snak om hvor stort det er og sådan, lyder det fra Rune Bjerre til mx.dk.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx