Af - 19/12-16 22:10; Opdateret: 20/12-16 07:29

Dansk Politi efter angreb i Berlin: Vi er ekstra opmærksommeDansk Politi efter angreb i Berlin: Vi er ekstra opmærksomme

Angrebet imod julemarkedet i Berlin, der mandag aften kostede 12 mennesker livet, får dansk politi til at tage ekstra tiltag.

Bildstrecke im Grossformat »

Dansk politi følger tæt angrebet på julemarkedet i Berlin, der mandag aften kostede tolv mennesker livet. Sådan lyder meldingen fra Rigspolitiet.

- Vi er meget opmærksomme på situationen i Berlin, og vi har været i dialog med politikredsene for at drøfte, om der er behov for flere tiltag, siger Thomas Kristensen, kommunikationsrådgiver i Rigspolitiet til metroxpress mandag aften.

Lastbil torpederer travlt julemarked i Berlin - ni dræbte
Lastbil torpederer travlt julemarked i Berlin - ni dræbte

Politiet vil ikke uddybe, hvor i landet politiet nu retter sin opmærksomhed hen, men oplyser, at der er taget de nødvendige tiltag.

- Vi har sat det i værk, der skal, siger Thomas Kristensen.

Hos Københavns Politi forklarer vagtchef Kristian Aaskov, at der allerede er skærpet opmærksomhed omkring hovedstadens julemarkeder.

Politiet anholder mistænkt for påkørsel af julemarked
Politiet anholder mistænkt for påkørsel af julemarked

- Gennem hele november og december har vi ført tilsyn til med julemarkederne i København fra morgen til aften, og det har vi tænkt os at fortsætte med indtil de lukker, siger vagtchef Kristian Aaskov til metroxpress.


LÆS OGSÅ: Ruslands ambassadør i Tyrkiet dræbt ved kunstudstilling

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Danske sygehuse slår fast: Det gode...
bt.dk
Dansk tennis-komet tager kæmpe-skalp
bt.dk
Putin trækker en streg i sandet: Her...
bt.dk
88-årig kørte over for rødt: Mor med...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx