Af - 18/01-15 22:17; Opdateret: 18/01-15 22:27

Kendt TV2-journalist dødssyg i Afrika: Fløj til Danmark med 40,7 i feberKendt TV2-journalist dødssyg i Afrika: Fløj til Danmark med 40,7 i feber

Udlandskorrespondenten Steffen Jensen bliver nu behandlet af læger i Danmark.

storybild

Arkivfoto Israel (Billede: Polfoto/AP/SjØrup Thomas)

TV2-journalisten Steffen Jensen har pådraget sig en svær blodforgiftning i Ghana i Vestafrika, og måtte rejse hjem til Danmark med svære smerter og en tårnhøj temperatur for at blive behandlet af danske læger.

Det oplyser den 58-årige Steffen Jensen via Facebook.

I slutningen af en rejse til en ghanesisk landsby blev Steffen Jensen ramt af en svær blodforgiftning, der lænkede ham til hospitalssengen. Her kunne han ikke komme i kontakt med omverden på grund af en manglende internetforbindelse.

Selv om den erfarne reporter var stærkt svækket, og brændte med en feber på 40,7 klarede han alligevel den 34 timer lange rejse til Danmark fra den lille landsby i Ghana.

DR's korrespondent kendte halshugget journalist: - Ekstremt svært at forstå
DR's korrespondent kendte halshugget journalist: - Ekstremt svært at forstå

Den erfarne udlandskorrespondent er anerkendt i internationale kredse for sin store baggrundsviden, og har blandt andet dækket konflikten imellem Palæstina og Israel.

Den 58-årige journalist er ifølge bt.dk indlagt på sygehuset i Svendborg.

- Hospitalerne, personalet, kvaliteten og alt andet på de danske sygehuse er - trods nedskæringer og andet - fuldstændig, ubegribeligt meget bedre end noget, jeg har oplevet noget andet sted. Så jeg er enormt lettet over at være nået herop, skriver udlandskorrespondenten.

'Letpåklædt' TV2-reporter hyldes på internettet
'Letpåklædt' TV2-reporter hyldes på internettet

- Nu har jeg blot ikke så megen energi at gøre med, for penicillinen og antibiotikaen suger kræfterne ud af kroppen. Så jeg kan ikke rigtigt mande mig selv op til at få lavet noget. Heller ikke her på nettet, skriver Steffen Jensen på Facebook.

LÆS OGSÅ: Journalist fejrer VM-sejr på noget usædvanlig vis

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx