Af - 13/10-15 22:20

Kongehuset i usædvanlig udmelding: Prinsesse Marie har IKKE fået lavet bryster i LitauenKongehuset i usædvanlig udmelding: Prinsesse Marie har IKKE fået lavet bryster i Litauen

Kongehuset får nu et kulørt ugeblad til at bringe en berigtigelse.

Bildstrecke im Grossformat »

Kongehuset har tirsdag aften udsendt en pressemeddelelse, der siger, at et kulørt ugeblad torsdag trækker en historie tilbage om, at prinsesse Marie skulle have fået lavet større bryster i Litauen.

I slutningen af september bragte det kulørte ugeblad Her & Nu en historie om, at prinsesse Marie, der er prins Joachims hustru, skulle have været på rejse til Litauen for at have fået foretaget en brystforstørrende operation.

Amalienborg oplyser nu, at der i ugebladet torsdag vil være et dementi af den historie.

LÆS OGSÅ: Hidsigprop: Skrigende svensk prins er døbt

LÆS OGSÅ: Prinsesse Madeleines søn er netop blevet døbt

- I artiklen skrev vi, at Prinsesse Marie en lørdag i juni sidste år besøgt en klinik i byen Kaunas i Litauen, hvor prinsessen var 'under plastiskkirurgens kniv for at få større bryster.' Disse oplysninger var usande.

Sådan lyder et uddrag af berigtigelsen, der vil være at finde i Her & Nu torsdag.

Forfatter og ekspert til flere bøger om det danske kongehus, Trine Villemann, siger overfor TV 2, at der er tale om en meget usædvanlig handling fra den danske kongefamilie.

- Det her er meget, meget usædvanligt. Kongehuset opretholder normalt en ophøjet tavshed om ting, der bliver skrevet om dem, siger den royale ekspert til TV 2.

LÆS OGSÅ: Dronningen og kongehuset får mere i løn

Trine Villemann vurderer da også overfor TV 2, at det ikke er noget som presseafdelingen selv har fundet på. Men snarere prins Joachims 39-årige hustru.

- Det vidner om en meget ulykkelig prinsesse. Jeg tror, prinsessen har haft et behov for at hamre den historie i jorden. Der er helt klart en prinsesse, der føler sig trådt på her, siger den royale ekspert til TV 2.


LÆS OGSÅ: GALLERI: Se de officielle bryllupsbilleder af prins Carl Philip og prinsesse Sofia

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx