Af - 13/10-15 22:20

Kongehuset i usædvanlig udmelding: Prinsesse Marie har IKKE fået lavet bryster i LitauenKongehuset i usædvanlig udmelding: Prinsesse Marie har IKKE fået lavet bryster i Litauen

Kongehuset får nu et kulørt ugeblad til at bringe en berigtigelse.

Bildstrecke im Grossformat »

Kongehuset har tirsdag aften udsendt en pressemeddelelse, der siger, at et kulørt ugeblad torsdag trækker en historie tilbage om, at prinsesse Marie skulle have fået lavet større bryster i Litauen.

I slutningen af september bragte det kulørte ugeblad Her & Nu en historie om, at prinsesse Marie, der er prins Joachims hustru, skulle have været på rejse til Litauen for at have fået foretaget en brystforstørrende operation.

Amalienborg oplyser nu, at der i ugebladet torsdag vil være et dementi af den historie.

Hidsigprop: Skrigende svensk prins er døbt
Hidsigprop: Skrigende svensk prins er døbt

Prinsesse Madeleines søn er netop blevet døbt
Prinsesse Madeleines søn er netop blevet døbt

- I artiklen skrev vi, at Prinsesse Marie en lørdag i juni sidste år besøgt en klinik i byen Kaunas i Litauen, hvor prinsessen var 'under plastiskkirurgens kniv for at få større bryster.' Disse oplysninger var usande.

Sådan lyder et uddrag af berigtigelsen, der vil være at finde i Her & Nu torsdag.

Forfatter og ekspert til flere bøger om det danske kongehus, Trine Villemann, siger overfor TV 2, at der er tale om en meget usædvanlig handling fra den danske kongefamilie.

- Det her er meget, meget usædvanligt. Kongehuset opretholder normalt en ophøjet tavshed om ting, der bliver skrevet om dem, siger den royale ekspert til TV 2.

Dronningen og kongehuset får mere i løn
Dronningen og kongehuset får mere i løn

Trine Villemann vurderer da også overfor TV 2, at det ikke er noget som presseafdelingen selv har fundet på. Men snarere prins Joachims 39-årige hustru.

- Det vidner om en meget ulykkelig prinsesse. Jeg tror, prinsessen har haft et behov for at hamre den historie i jorden. Der er helt klart en prinsesse, der føler sig trådt på her, siger den royale ekspert til TV 2.


LÆS OGSÅ: GALLERI: Se de officielle bryllupsbilleder af prins Carl Philip og prinsesse Sofia

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Frank og Jans far fik genial idé for...
bt.dk
Genialt hotel-trick får folk til at...
bt.dk
Efter licens-chok: Over 100.000...
bt.dk
Uhyggelige billeder: Cavendish flyver...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx