Af - 29/05-15 14:57; Opdateret: 29/05-15 15:10

Store bryster og købesex: Her er Danmarks politiske sexkortStore bryster og købesex: Her er Danmarks politiske sexkort

Venstre-vælgere er til store bryster, radikale giver kælenavne til partnerens kønsorgan, og SF’ere drømmer om sex med fremmede. Lad sexvalget begynde.

Bildstrecke im Grossformat »
Med 47 mandater og 43.530 medlemmer er Venstre Danmarks største parti. Og i Venstre betyder størrelsen noget. Hver femte mandlige venstrevælger har nemlig fantaseret om at have sex med en kvinde med meget store bryster. Liste C har den vælgerskare, hvor flest har fantaseret om at have sex med dyr. Hele ni procent af de spurgte i undersøglesen. Det er stadig kun 5 procent af vælgerne, så det kan forklare, hvorfor partiet alligevel stemte ja til forbuddet mod dyresex i 2014. Derudover er konservative det parti uden sammenligning, hvor flest har fantasier om urin. Staten skal blande sig mindst muligt i private forhold. Man skal have lov at lave, hvad man vil, med hvem man vil, og ikke mindst hvor man vil. Måske er det derfor, at tæt på halvdelen af partiets vælgere har haft sex på et usædvanligt sted. Hver tredje socialdemokrat har aldrig haft en sexfantasi, der falder uden for standardrepertoiret. Dog er det en god idé at tvivle, når din socialdemokratiske partner fortæller om antallet af sexpartnere: Hele 39 procent har løjet om, hvor mange de har haft sex med. Politik kan være en beskidt affære - og det gør måske ikke noget, hvis man spørger SFs vælgere. Det tidligere regeringsparti ligger øverst, når det kommer til at lade vandet i sengen og ikke på toilettet. Cirka hver tiende SFer har praktiseret urinsex. Oven i det er SFere de vælgere, hvor flest fantaserer om at blive bundet eller binde partneren under akten. 17 procent af de radikale vælgere har givet deres partners kønsorgan kælenavne. Det er mere end dobbelt så meget som gennemsnitsdanskerne og seks gange tallet blandt konservative vælgere. Radikale Venstre ligger også højest, når det kommer til at blive kommet på af andre. Hele 17 procent af de radikale vælgere har fantaseret om, at partneren kommer på dem. Mange vil nok opfatte Enhedslisten som et lidt barskt parti. Deres vælgere er på barrikaderne, demonstrerer og går op i civil ulydighed. Det går også hårdt for sig i soveværelset. 10 procent af Enhedslistens vælgere har enten svinget eller fået pisken under sex. Dansk Folkeparti høster oftest stemmer hos de ældre vælgere. Og når man bliver gammel, kan man også blive lidt ensom. Og liderlig. 17 procent af deres vælgere har fantaseret om at have sex med en person, der var meget yngre end dem selv (men over den seksuelle lavalder).

Hvis du tror, at vi danskere er ens, når vi har sat krydset den 18. juni, og vi putter os under dynen med partneren, så kan du godt tro om. Vores politiske præferancer forplanter sig nemlig i den grad i vores sexliv.

Socialdemokratiske og DF-vælgere er dem, som lyver mest om antallet af sex-partnere. Venstre-vælgere er til store bryster og store tissemænd, SF-vælgere vil gerne bindes, og hele 47 procent af SF’s vælgere fantaserer om at have sex med en, de tilfældigvis møder ved et busstoppested.

MX's store Emoji-test: Hvilket parti skal du stemme på?
MX's store Emoji-test: Hvilket parti skal du stemme på?

Sexolog Jakob Olrik kalder oplysningerne sigende:

- Ofte har man jo fantasier om det, man frygter lidt. Man kan nemt forestille sig, at
Pia Kjærsgaard har fantasier om sin pizzamand. Eller at pædagogen i SF fantaserer om bankmanden med slips, siger han.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Se billederne: Han gør alt for at...
bt.dk
Emilie tjener kassen på privat...
bt.dk
Jakob har sat sig et vildt mål: Vil...
bt.dk
Vildt: Så meget koster det at tjekke...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx