Af - 10/03-14 10:36; Opdateret: 10/03-14 13:52

Drenge løb fra regning: Derfor satte taxachaufføren efter demDrenge løb fra regning: Derfor satte taxachaufføren efter dem

Chauffør beskriver hvordan unge fra et velhavende kvarter forsøgte at snøre ham.

storybild

En gruppe unge tog på druk en torsdag aften og ville løbe fra taxaregning. (Billede: Polfoto)

En episode med nogle unge mennesker på vej hjem fra byen gjorde en taxachauffør så vred, at han har delt oplevelsen på sin blog. Jesper Grunwald skriver om livet som taxachauffør på sin hjemmeside taxamand.dk.

Han beskriver, hvordan fire godt påvirkede unge, som han vurderer til at være under 18 år, sætter sig ind i taxaen natten til fredag.

- De skal hjem til et af Danmarks dyreste forstadskvarterer, og der er en taxaregning intet problem, lyder det i indlægget, hvor Jesper Grundwald flere gange bemærker, at der er tale om unge fra velhavende familier, der går på et prestigefyldt gymnasium og privatskole.

Men da en af de unge skal sættes af, tager det hele en noget uventet drejning.

- I løbet af sekunder er alle fire ude af bilen – og så løber de fra regningen, der blot har sneget sig op på 160 kr. I mine 20 måneder som taxachauffør har jeg ikke oplevet det før, og jeg har derfor IKKE gjort det til en vane at sikkerhedstjekke deres kreditkort, skriver Jesper Grunwald.

Taxachaufføren vil dog ikke lade de unge slippe så let og sætter efter den ene.

- Jeg aner de fire, mørke skikkelser på vej i flugt ad en af sidevejene. Med en reptil reaktion, smækker jeg Merceren i gear, krydser midterrabatten (undskyld færdselslov!) og giver mig til at jagte den bagerste, tæt på fortovet og med muligheden for at spærre ham flugtvejen.

Det lykkes Jesper Grunwald at stoppe en af de unge, som ender med at betale for turen med sit kreditkort. Her ser han et kendt efternavn.

- Jeg konfronterer ham med navnet og spørger retorisk men med øje for hans ansigtstræk, om han kunne tænke sig sin far udhængt i pressen via sin søn, der stjæler fra de fattige. Han er tydeligvis ved at begynde at græde. Lader ham betale for vennerne og roser ham faktisk for at have mod til at opføre sig anstændigt, skriver taxachaufføren i indlægget.

Røver til taxa: Vent udenfor, mens jeg smutter ind i banken
Røver til taxa: Vent udenfor, mens jeg smutter ind i banken

Stjal gravids taxa: Måtte føde på gaden i minus 34
Stjal gravids taxa: Måtte føde på gaden i minus 34

Taxakunder snydes af lusket trick
Taxakunder snydes af lusket trick

Ups: Glemte 1,6 mio. på bagsædet af taxa
Ups: Glemte 1,6 mio. på bagsædet af taxa

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx