Af - 23/09-13 11:13; Opdateret: 23/09-13 11:27

Casper Christensens humor-site sletter joke om døde børnCasper Christensens humor-site sletter joke om døde børn

Casper Christensens humor-site FunnyHaHa har droppet vittighed om Utøya-massedrabet efter at metroxpress omtalte sagen i dagens avis.

storybild

Kristoffer Eriksen (til venstre) indrømmer, at en vits om de børn, der blev slået ihjel af massemorderen Anders Behring Breivik, var 'unødigt hård'. (Billede: Douglas Entertainment)

Det er for groft at lave sjov med de børn, der blev slået ihjel ved en socialdemokratisk ungdomssommerlejr i Norge for to år siden.

Det erkender Casper Christensens comedy-site FunnyHaHa efter at have fået massiv kritik på de sociale medier for en vittighed, de lagde op på Facebook i sidste uge.

LÆS OGSÅ: Casper C.'s folk gør grin med døde Utøya-børn

»Breivik-vitsen var unødigt hård og netop det at den slår på ofrene gør, at den godt kan falde mange for brystet. Derfor har vi fjernet den,« forklarer redaktionschef Kristoffer Eriksen fra Douglas Entertainment, der står bag FunnyHaHa, i en mail til metroxpress.

»FunnyHaHa skal som udgangspunkt sprede feelgood-humor, og det kan man ikke sige, at denne joke gjorde,« tilføjer han.

LÆS OGSÅ: Casper C.'s folk gør grin med døde Utøya-børn

Ifølge Kristoffer Eriksen var det en praktikant, der havde lavet vittigheden, og FunnyHaHa vil nu stramme op på deres Facebook-procedure, så alt bliver godkendt af ham selv eller en anden ledende medarbejder.

»På Funnyhaha-siden har vi indtil i dag haft mere end 20 admins (administratorer, red.), som har mere eller mere frit spil på siden. Nu har vi slettet de 17,« fortæller Kristoffer Eriksen.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Politiet jagter mand med specielle...
bt.dk
Alvorlig ulykke: Mand kørt på...
bt.dk
Legendarisk stjerne gør endelig comeback
bt.dk
Geggo afslører: Jeg er startet på en...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx