Af - 09/05-17 09:29; Opdateret: 09/05-17 10:59

Lea så drenge sparke til hunde skoven: - Hvordan kan man behandle dyr sådan?Lea så drenge sparke til hunde skoven: - Hvordan kan man behandle dyr sådan?

Tre drenge kaldte hunde til sig i Esbjerg Hundeskov for at sparke og slå ud efter dem. Syd- og Sønderjyllands Politi fangede drengene, men lod dem gå.

storybild

Lea Diana Frederiksen så tre drenge slå og sparke efter hunde i Esbjerg Hundeskov. (Billede: Privatfoto.)

Tirsdag den 2. maj så Lea Diana Frederiksen tre drenge gå ind i Hundeskoven i Esbjerg, da hun var på vej hjem med sin søn på ni år. De tre drenge var omkring 13-16 år og havde ingen hund med på vej i skoven. Derfor kiggede Lea Diana Frederiksen en ekstra gang efter dem. Heldigvis.

»Vi går videre, men så kan vi høre, at de står og råber på de her hunde. De kalder ’kom kom’ og laver lyde efter hundene. Beplantningen er ikke tæt derinde, så vi så ude fra vejen, at de stod og slog hundene med pinde,« fortæller Lea Diana Frederiksen.

Mand skulle på hurtigt visit til Sverige: Regel tvang ham til at aflive sin bedste ven
Mand skulle på hurtigt visit til Sverige: Regel tvang ham til at aflive sin bedste ven

Drengene stoppede dog ikke, så hun ringede efter politiet, der ikke lige kunne rykke ud med det samme. Imens fortsatte drengene med at kalde små hunde til sig for at slå dem med pinde og forsøge at sparke dem.

»Jeg blev helt chokeret. Jeg er kæmpe dyremenneske, så jeg kan slet ikke have, når folk ikke behandler dyr ordentligt,« fortæller Lea Diana Frederiksen.

Se billedet: Løkke jubler over familieforøgelse: - Hun skal hedde Fríða
Se billedet: Løkke jubler over familieforøgelse: - Hun skal hedde Fríða

Bagefter skrev hun et opslag på Facebook, så folk kunne passe på deres dyr. Hundeskoven er ikke så stor, men hundeejere kan godt miste overblikket over deres hunde derinde, fordi der er meget beplantning.

LÆS OGSÅ: Mistænkt i skudsag stak af - kamphund blev skudt

LÆS OGSÅ: Politiet har undersøgt 40 knive efter drab på gravide Louise

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Dansk landsholdsspiller i mærkværdigt...
bt.dk
Forhandlingerne afbrudt: Pause til...
bt.dk
Søren Pind går ind i betændt debat...
bt.dk
Drama på fly: Pilot lagt i håndjern...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx