Af - 09/02-16 08:19

Overraskende: Syv ting der IKKE hører til på badeværelsetOverraskende: Syv ting der IKKE hører til på badeværelset

Fugt, damp og svingende temperaturer. Flere af dine ting kan ikke klare klimaet på dit badeværelse.

Bildstrecke im Grossformat »
Så bør du helt sikkert læse billedeteksten til næste billede. Selvom det er dejligt at have rene, nyvaskede håndklæder lige ved hånden, når du skal bruge dem, er badeværelset ikke et smart sted at have håndklæder. Badeværelset er nemlig det sted i boligen, hvor der er størst risiko for, at håndklæderne samler fugt og bliver grosted for mug og svamp. Guld, sølv og perler kan peppe et hvert badeværelse op, og derfor er der mange, der synes, det ligefrem synes det pynter at have smykker hængende eller liggende på deres badeværelse. Men desværre har smykkerne ikke godt af det, for fugten får nemt smykkerne til at oxidere, hvilket kan give dem grimme pletter. Dine barberblade kan risikere at blive sløve og måske endda ruste, hvis du opbevarer dem i fugtige omgivelser. Hold dem derfor væk fra badeværelset. Dit nuværende barberblad holder desuden længere, hvis du tørrer det af efter brug. Hvis din neglelak skal holde længe, skal du ikke opbevare dem i skiftende temperaturer. Derfor skal dine neglelakker ud af badeværelset. Her bliver der nemlig fugtigt, når du bader, og når du efterfølgende lufter ud, falder temperaturen. Neglelakker skal opbevares ved stuetemperatur, og derfor er det altså også en dårlig idé at stille dem i køleskabet. I mange hjem er medicinskabet placeret på badeværelset, men det er en rigtig dårlig idé. Medicin skal nemlig helst opbevares ved stuetemperatur og holdes langt væk fra fugtige omgivelser, for ellers kan medicinen miste sin virkning. Tjek om dit elektroniske udstyr kan tåle at stå i badeværelset. Elektronik, der ikke er lavet til at stå i det fugtige badeværelse, vil nemlig på sigt tage skade og gå i stykker. Badeværelseshylden eller -skabet er bestemt ikke det rette sted at opbevare din make-up. De svingende temperaturer i badeværelset er nemlig ikke godt for din make-up.

Klik dig gennem galleriet for at læse, hvilke tre ting der ikke hører til på badeværelset. Kilde: Maja Grønbæk, Madogbolig.dk, Aller Media.

Det er rart at have alle sine forskellige produkter tæt på, når man skal bruge dem, men badeværelset er ikke et optimalt sted at opbevare flere af dine ejendele, skriver Avisen.dk inspireret af Good Housekeeping.

På badeværelset opstår der nemlig damp og fugt, når du bader, og det er ikke et optimalt miljø for mange af dine produkter. Samtidig kan dine produkter også lide skade af, at temperaturen på badeværelset er svingende. Når du bader bliver det nemlig varmt, og hvis du efterfølgende lufter ud, falder temperaturen i rummet.

Klik dig gennem galleriet øverst for at læse hvilke syv ting, der ikke har godt af at opholde sig på dit badeværelset.

Ha ha! Mor på Twitter: Hvad er det, jeg har fundet på min søns badeværelse?
Ha ha! Mor på Twitter: Hvad er det, jeg har fundet på min søns badeværelse?

LÆS OGSÅ: Så mange mænd sidder ned, når de tisser

LÆS OGSÅ: Derfor bør du ikke låse døren til toilettet

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx