Af - 24/02-14 21:19

Zornig ikke alene: Disse kendte blev også overfaldetZornig ikke alene: Disse kendte blev også overfaldet

Lisbeth Zornig Andersen blev verbalt overfaldet i dag. Det er desværre langt fra et enestående tilfælde

storybild

(Billede: Polfoto)

Lisbeth Zornig Andersen blev i morges udsat for et verbalt overfald, da en mand midt i myldretiden pludselig trak sin bil ind foran den tidligere formand for Børnerådet. Herefter brølede han hende op i ansigtet og efterlod hende lettere chokeret. Men Lisbeth Zornig Andersen, er blot den seneste offentlige person, der har oplevet at blive overfaldet.
Og som tilfældene viser, er det ikke altid, at de kendte slipper uden fysiske skader.

Mascha Vang og veninden Kira Eggers blev i januar ofre for vold, da de gæstede Casper Christensens natklub Sunday Club. Begge fik tildelt flere knytnæveslag, og det gik så slemt ud over Mascha, at hendes kæbe 'blev skubbet til den ene side,' lød fra Kira Eggers efterfølgende.

Overfaldet på jetset-klub: På traumecenter i nat
Overfaldet på jetset-klub: På traumecenter i nat

Den kontroversielle digter, Yahya Hassan, blev i november slået i hovedet på Hovedbanegården i København. Det skete, da han blev overfaldet bagfra af en 24-årig gerningsmand. Yahya Hassan flækkede læben ved voldsepisoden.

Reality-kendissen Gustav blev overfaldet i oktober på vej hjem fra en bytur. Her fik han smadret en flaske i hovedet, og det efterlod den livsglade, homoseksuelle mand med grimme skader i ansigtet.

Gustav: Skuffet over retssystemet
Gustav: Skuffet over retssystemet

I 2010 blev 'Station 2'-værten Niels Brinch udsat for hele to voldsmænd. Han blev slået flere gange i ansigtet, ligesom han også blev sparket til, dahan var på vej hjem fra en sammenkomst med nogle venner.

Fem måneders fængsel for overfald på Yahya
Fem måneders fængsel for overfald på Yahya

Den tidligere mesterbokser, Johnny Bredahl, blev offer for en mere end ureglementeret knock-out i 2006. På vej hjem fra en julefrokost blev Johnny Bredahl overfaldet og gennembanket af to unge mænd på 19 og 21 år.

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Han kom alene tilbage fra...
bt.dk
Kongehuseksperter er ikke i tvivl:...
bt.dk
FCK gav ungt talent debut - men siger...
bt.dk
Slukker Palles VM-drøm: Får ikke...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx