Af - 03/09-13 22:30

Peter prøver Facebook: Hvem vil føde mit barn?Peter prøver Facebook: Hvem vil føde mit barn?

Den homoseksuelle single Peter har et brændende ønske om at få børn. Men han vil ikke have dem alene. Så nu søger han en med-mor på Facebook, som han kan dele barnet med

storybild

(Billede: Privatfoto)

Hvis ønsket om at få børn er højt og inderligt, men det ikke lige umiddelbart kan lade sig gøre, fordi man for eksempel er homoseksuel single, og helst ikke vil adoptere for at være alenefar, så må man finde en anden vej.

Og det er, hvad 38årige Peter Funch har gjort. På Facebook har han lavet et opslag, hvor han søger en med-mor.

»Jeg fik ideen, fordi jeg er i en situation, hvor jeg er nødt til at tænke lidt alternativt. Især fordi, jeg mener, at det er mest optimalt at have begge forældre, og derfor helst er fri for at adoptere, når jeg nu er single,« siger Peter Funch.

LÆS OGSÅ: Grotesk app vil 'kurere' homoseksuelle

Tidligere har Peter Funch, der til daglig arbejder som fysioterapeut, været et stykke i forløbet om at skabe et barn med en veninde. Men processen med kunstig befrugtning var for hård og opslidende for Peter Funchs potentielle med-mor.

Derfor leder han nu efter en kvinde på de sociale medier.

»Men der er bestemt også klare fordele ved at få et delebarn med en person, man ikke kender i forvejen. Jeg tror, det er nemmere at lave klare aftaler. Er man venner kan der ligge en masse uudtalte forventninger, som man ikke får snakket om, fordi det er for svært,« siger Peter Funch og fortsætter:

LÆS OGSÅ: Rystende: Bøsser tør ikke gå hånd i hånd

»En anden fordel ved at dele et barn med en med-mor er jo, at man får det bedste fra to verdener. Både familielivet med børn og voksenlivet, hvor jeg er i centrum.«

Peter Funch lagde sin efterlysning ud på Facebook tirsdag middag og allerede om eftermiddagen havde han fået tre henvendelser.

»Vi skal jo mødes og snakke. Det er lidt ligesom med dating, for der skal jo være en fælles referenceramme og kemi for at projektet kan lykkes,« siger Peter Funch.


LÆS OGSÅ: Rystende: Bøsser tør ikke gå hånd i hånd

LÆS OGSÅ: Grotesk app vil 'kurere' homoseksuelle

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Muslimsk læge: Støjberg, du glemmer...
bt.dk
Chok i FC København: Stjernespiller...
bt.dk
Danske sygehuse slår fast: Det gode...
bt.dk
Har du set sådan én før? Mystisk...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx