Af Bo Poulsen - 02/10-17 16:29

Elever gik amok på efterskole: Forælder og betjent sparket ned til festElever gik amok på efterskole: Forælder og betjent sparket ned til fest

Politiet blev i weekenden tilkaldt til en fest på Salling Efterskole, hvor to elever overfaldt en frivillig og efterfølgende en betjent.

storybild

RB Plus. Politiet går flittigt i egne fotofælder. Politiets køretøjer blev fanget i at køre for stærkt af deres egne fotofælder mindst 189 gange i 2015. Det er en stigning på cirka 41 procent fra 2014.Arkivfoto: Politi politibil udrykning på Toftegaards Plads i Valby (Billede: Nils Meilvang)

I weekenden blev politiet tilkaldt til en fest for elever fra Salling Efterskole i Jebjerg, da en mandlig forælder, som var frivillig hjælper ved festen, blev overfaldet af to elever på 16 og 17 år.

Det skriver TV MidtVest.

Selve festen blev afviklet i byen Hjerk i Salling, og her sparkede de to elever manden ned og tildelte ham flere spark, lyder det.

»De to elever var meget voldsomme. De sparkede manden flere gange i ansigtet og slog ham hårdt i brystregionen,« siger Niels Bach fra det lokale politi til mediet.

Det stoppede dog ikke, da betjentene ankom til stedet. En af betjentene blev nemlig sparket i maven af den 16-årige elev. De to efterskoleelever blev anholdt af politiet, og nu er de sigtet for vold af særlig grov karakter. Den 16-årige er sigtet for vold mod tjenestemand i funktion og for fornærmelig tiltale mod betjentene.

Ifølge Niels Bach virker volden foreløbig til at være fuldstændig grundløs, hvilket kan være en skærpende omstændighed, når de kommer i retten.

Den mandlige forælder skulle være i bedring.

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Husker du Sascha Dupont fra Hit med...
bt.dk
Ekspertens bud: Så meget tjener prins...
bt.dk
Ben & Jerrys fejrer fødselsdag med...
bt.dk
Efter afsporing: Store forsinkelser...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx